stlpove reproduktory 1000 €

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Duddits_cz 3. 5. 2024 16:43

Vzhledem k inflaci za poslední dva roky, je ta dnešní možná bohužel nižší.
Yamaha R-N803D + Cabasse Jersey MC170
Duddits_cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Blom 3. 5. 2024 18:19

Pri predajcoch by som negenarizoval, ale uznavam, ze motivacia pri rade mohla byt vselijaka.
Blom
Junior

Odeslat příspěvekod Kuba4 3. 5. 2024 20:46

“ Ozaj, bedne z druhej ruky nechcem. Kedysi som dostal radu, z e vzhladom na to, ze clovek nevie v akom stave je vnutro tak to nie je dobra cesta.”

Já jsem dostal jinou radu. Za stejné peníze dostaneš v second handu mnohem lepší zvuk. Problém je v tom, že se v tom oboru musí člověk vyznat.
Marantz CD-17, PM-16 Casea, Pioneer PL-630, JBL 4315B
Pioneer PD-95, SPL Phonitor, AKG K-1000
Kuba4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Nick Cave 3. 5. 2024 20:56

prorok_pupinek23023 píše:
Nick Cave píše:AQ Wega 55 MKlll stály před zdražením nějakých 16tis. také jsem krátce o nich uvažoval

No 16 určitě ne, před 5ti lety začínaly na 19,ale i to byla super cena,oproti té dnešní....

možná to byla krátkodobá akce, ale skutečně v jednom e-shopu, na jehož název si nevzpomenu, stály nějaký čas 15990kč, dokonce mám dojem že i 14990kč
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod Andy Kraus 6. 5. 2024 07:23

https://www.hifiroom.cz/vyprodeje-od-st ... 25721.html
sú to veľmi neutrálne repro,možno ti nebude sedieť farba
Andy Kraus
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Blom 15. 5. 2024 19:13

Vďaka za tip. Ja stále nemám poriadny prístup k internetu, ale do používaných veľmi nechcem ísť. Keďže sa v tom nevyznám bojím sa, že by som sa popálil.
Blom
Junior

Odeslat příspěvekod Blom 5. 6. 2024 04:58

ty AQ WEGA 55 MKIII mile překvapili, neslyšel jsem je sice doma, ale v obchodě a taky do nich půjdu...
prorok_pupinek23023: Kupil si AQ WEGA? Co na nich hovoris? Ja ich nemam v dostupnej vzdialenosti a jedina predajna, do ktorej by som mohol ist mi namiesto nich odporucila drahsie Dynaudio Emit 30. Podla popisaneho na internete by mohli byt pre mna. Ale uz aj vdaka radam z tohto fora by som radsej kupil lacnejsie a za tie styri stovky radsej akusticke panely na stenu.

Ked najdem volny vikend, tak mi vzhladom na popisane na nete a dostupnost vychadza skusit doma Dynaudio a Heca Aurora 700.
Blom
Junior

Odeslat příspěvekod NoXal 27. 6. 2024 12:42

Ja pridam skusenost s mojimi Dali Oberon 5. Primarne som ich kupoval na domace kino, takze mam k nim AVR, konkretne Marantz SR5014.

Ked som ich zapojil prvy krat bez kalibracie AVR, tak zneli presne tak ako ste popisali svoj prvy dojem. Ale ked som cez AVR pustil kalibraciu, ze spravi room correction, tak je to uplne ina liga. V tom momente je to ako keby ste z nich stiahli deku, stredy a hlavne vysky krasne oziju.

Cize ako tu pisali, room correction spravi casto obrovsky rozdiel a neviem si uz predstavit mat reproduktory bez toho, v akejkolvek forme.
NoXal
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 1. 7. 2024 20:27

Marantz 1060, Yamaha AVX-500, Marantz CD67, Harman/Kardon HD750, Kenwood GE- 7030, Cabasse MT32 Alderney, Focal JMLab Chorus 707
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod wood77_sk 1. 8. 2024 12:21

Blom píše:Ked najdem volny vikend, tak mi vzhladom na popisane na nete a dostupnost vychadza skusit doma Dynaudio a Heca Aurora 700.

Mozem sa opytat, tie Aurory sa ti podarilo otestovat?
Skoda, ze sa nedaju niekde v BA vypocut. Nerad natahujem predajcov a kupujem od nich veci len na skusku.
wood77_sk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Blom 2. 8. 2024 04:35

Nick Cave píše:https://elektro.bazos.cz/inzerat/187170888/reproduktory-cabasse-jersey-mc170.php

Dik za tip. Tieto su aj v zaruke, ale v pripade reklamacie by som mal troska problem, pretoze predajna je odo mna daleko a postovne je pri vahe stlpov troska drahe. navyse ja si chcem repro najprv v klude vypocut, cize doma.

-- 2. 8. 2024 05:49 --

wood77_sk píše:
Blom píše:Ked najdem volny vikend, tak mi vzhladom na popisane na nete a dostupnost vychadza skusit doma Dynaudio a Heca Aurora 700.

Skoda, ze sa nedaju niekde v BA vypocut. Nerad natahujem predajcov a kupujem od nich veci len na skusku.

Presne. Ani mne sa to nechce, ale zaroven to vidim ako jedine riesenie. : ( Plus kvoli zlahka drahsiemu postovnemu pri vrateni som obmedzeny na predajcov s kamennymi predajnami v okoli Bratislavy. Idealne zobrat z Alzy alebo Muzikeru.
Aurory som teda este nepocul. Pockam si. Snad sa niekde pri mne objavia. V najhorsom skusim zavolat do Techhousu. Minule mi vraveli, ze su ochotni pozicat aj na skusku, dokonca doniest domov. Akurat, ze nukali to co maju na predajni - Dynaudio Emit 30. Lenze tam je uz cena 1500 eur. To uz by som radsej repro za 1100 a za 400 akusticke panely.
Plus este jednym okom sledujem ci sa tu neobjavia Wega MKIII. Elac Debut Reference DFR52 ma Alza. Len k nim potrebujem nieco na porovnanie. Poriadny zvuk som nepocul skoro rok (fakt chytam abstak), tak sa nehcem spoliehat na vlastne usi.
A mozno este nieco vyskoci. : (

-- 2. 8. 2024 05:52 --

Navyse som mal rozbite vikendy. Vyzera, ze o nejake dva tyzdne sa to u mna ukludni a nebudem mat problem vyclenit si vikend na skusanie novych bedni.
Blom
Junior

Odeslat příspěvekod Andy Kraus 3. 8. 2024 09:16

zaujímavé je že DFR52 idú len o 2Hz nižšie ako regálové DBR62
Andy Kraus
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kamasu 3. 8. 2024 10:45

To zas až tak zajímavý není. DFR52 nejsou nijak velký sloupky, dokonce i ty regály DBR62 jsou hlubší i širší a mají i citelně větší středobas (6,5" proti 5,25" u DFR52). DFR52 se to snaží nahradit zdvojením těch basáčků, ale to na hluboký basy samozřejmě pořád nestačí. A ono ostatně obecně ani v tejhle cenovej kategorii (a k tomu ještě v tejhle velikosti) sloupky nejdou na basech úplně hluboko a na ty hluboký basy je tak potřeba subwoofer.
Kamasu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Blom 6. 8. 2024 20:59

wood77_sk píše:

Google mi vyhodil Heco Aurora 1000 v akcii. Mozno ta bude zaujimat. Ja na to pozriem o 2 tyzdne.
https://www.muziker.sk/heco-aurora-1000-ivory-white
Blom
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka