Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
prorok_pupinek23023 píše:Nick Cave píše:AQ Wega 55 MKlll stály před zdražením nějakých 16tis. také jsem krátce o nich uvažoval
No 16 určitě ne, před 5ti lety začínaly na 19,ale i to byla super cena,oproti té dnešní....
prorok_pupinek23023: Kupil si AQ WEGA? Co na nich hovoris? Ja ich nemam v dostupnej vzdialenosti a jedina predajna, do ktorej by som mohol ist mi namiesto nich odporucila drahsie Dynaudio Emit 30. Podla popisaneho na internete by mohli byt pre mna. Ale uz aj vdaka radam z tohto fora by som radsej kupil lacnejsie a za tie styri stovky radsej akusticke panely na stenu.ty AQ WEGA 55 MKIII mile překvapili, neslyšel jsem je sice doma, ale v obchodě a taky do nich půjdu...
Blom píše:Ked najdem volny vikend, tak mi vzhladom na popisane na nete a dostupnost vychadza skusit doma Dynaudio a Heca Aurora 700.
Nick Cave píše:https://elektro.bazos.cz/inzerat/187170888/reproduktory-cabasse-jersey-mc170.php
wood77_sk píše:Blom píše:Ked najdem volny vikend, tak mi vzhladom na popisane na nete a dostupnost vychadza skusit doma Dynaudio a Heca Aurora 700.
Mozem sa opytat, tie Aurory sa ti podarilo otestovat?
Skoda, ze sa nedaju niekde v BA vypocut. Nerad natahujem predajcov a kupujem od nich veci len na skusku.
wood77_sk píše:Blom píše:Ked najdem volny vikend, tak mi vzhladom na popisane na nete a dostupnost vychadza skusit doma Dynaudio a Heca Aurora 700.
Mozem sa opytat, tie Aurory sa ti podarilo otestovat?
Skoda, ze sa nedaju niekde v BA vypocut. Nerad natahujem predajcov a kupujem od nich veci len na skusku.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků