Ahoj. Prosím zdejší zkušené odborníky, zda byste neměli nějaké typy na řešení.
Mám na jednom stole, jednom monitoru, jedné klávesnici,... PC a notebook. Nyní bych chtěl obojí připojit na jedny repro a jedny sluchátka. Časté střídání, přes den práce na NTB, večer zábava na PC. Využití repro vs sluchátka 50/50. Použití na všechno - filmy, hry, hudba (dance, trance, taky rock apod.). Výstup z NTB možný přes USB nebo klasický jack, z PC totéž + optika. (Sluchátka zatím mám, obyč. KZ ZS5, upgrade bude někdy později)
Rozpočet 6000,-.
Ideální stav, kam bych se chtěl přiblížit, je mít vše stále zapojené, tedy nepřepojovat dokola kabely, při nejlepším auto detekce vstupu a přepínat maximálně výstup, nějak jednoduše, nelovit to ve složitém menu. A taky aby to v dané ceně slušně hrálo a nebzučelo.
Sám jsem po hledání hlavně zde na fóru předobjevil následující možnosti.
1) DAC se sluchátkovým výstupem + aktivní repro - např. FiiO K5 Pro ESS (aktuálně na ali za 2500) a Edifier 1700. Fiio má jednoduché ruční přepínání vstupů, což je ok, ale nenašel jsem jak přepínat výstup mezi sluchátky a repro?
2) DAC se sluchátkovým výstupem a zesilovačem + pasivní repro - např. Loxjie A30 ale jaké repro? Chápu správně, že Loxjie (a spoustu dalších zařízení) má pouze bluetooth přijímač a ne vysílač? (na BT netrvám, jen se ptám)
3) nebo jen repro s více vstupy - ale nenašel jsem žádné se sluchátkovým výstupem. Existuje to vůbec?
Snad nejsem moc mimo realitu. Doporučíte nějaké lepší řešení nebo kombinace jiných zařízení?
Díky moc.