Moc Vám děkuji za odpovědi, vezmu to postupně, protože jsem si teď všiml dalšího pazvuku a to už má pak člověk dojem, že přichází o rozum - z nějakého bizardního důvodu, když si otevřu Adobe Premiere Elements a myší začnu upravovat hodnoty u základního efektu Motion, kdy dle potřeby nahoru/dolů či zoomem hýbete záběrem, tak se začne ozývat jiný pazvuk, trošku připomínající ladění rádia. Myš je bezdrátová. Při ničem jiném se to neděje.
1) rušení ledničky - ta tu není, ze zdi jde kabelem předpěťovka do které je zapojeno pc, bedny, internet.
2) izolátor - po povšimnutí tohoto pazvuku by to napovídalo, že to je možná ono. Obávám se, že ve finále to bude věc při které se zas chytnu za hlavu, když si vzpomenu ... jak jsme kdysi lítali s pc skříní sem tam, v servisu vše fungovalo, jen doma ne, a nakonec to bylo tehdy ještě ve zdířce na klávesnici. My jsme vždycky sebou vozili jen skříň, doma jsme zapojili naší klávesnici a ohnuté packy u zdířky pro klávesnici vyhazovaly z provozu celé pc.
3) Zvukovka - ptal jsem v obchodě na radu a po několika dotazech, kdy hlavní byl, jestli se chystám zapojovat nějaké hudební nástroje mi doporučili tuto. Řekl jsem název monitorů a že do budoucna maximálně MIDI klávesy, jinak to mám primárně na editaci videí, zvuky nahrávám bokem Zoom rekordérem. Zároveň jsem tu před pár týdnů dával dotaz poprvé - když mě zmátl kabel, co jsem po doporučení pořídil v jiném obchodu - to byl TRS-Jack, akorát nebyl rozpleten po celé své délce. A já nakonec s vidinou útlumu šumu vzal ty dva XLR kabely.
Takže bych se i zeptal, protože zvukovky, nebudu lhát, je to pro mě španělská vesnice - když tu na mě vypadne třeba FOCUSRITE Scarlett 2i2 4th Gen - když nepřipojuji nástroje, není to pro mě zbytečné? Pak tu vidím třeba ZOOM AMS-24 ... jde mi to, že jak naznačuje p. Pastelka, nerad bych nakonec měl něco podprůměrného vůči těm monitorům, jsem si vědom, že ta MIDITECH nebude extra veledílo, ale zároveň, abych tam případně nedal něco, co je pro mé účely zbytečné.
-- 31. 5. 2024 03:38 --Ještě doplňuji stopu, která tedy nevím k čemu přesně vede, ale jak jsem Vám tu teď psal ty názvy zvukovek - jsem např. zde
https://kytary.cz/focusrite-scarlett-2i ... /HN260588/ a jak myší kliknu na obrázek zvukovky a pak listuji galerií. Co klik myší, to zvukově „zaprdí“, takže to není jen podivnost ze střih. programu.