Jo, trošku mi to trvá, respektive už se raději polopaticky na vše ptám, moc Vám děkuju za pomoc a trpělivost. Takže ok, těžko by mi přeplo, že se stanu kytaristou třeba

ten primární záměr zůstane stejný - pracuji s ruchy, používám doplňky od Krotos audia, vrtám se ve zvuku při editu videa. Ruchy přes kapesní Zoom dostávám do pc přes SD kartu, a jak jsem naznačil - pokud bych si v budoucnu pořídil ty MIDI, není to důvodem jít do muzikantské zvukovky.
Projel jsem odkazy, díval jsem se na tu značku Topping a měl bych dotaz ke kabeláži. Byl tu zmíněn Topping DX1, kdybych vzal Topping DX3Pro+ - raději se ptám, jestli koukám dobře - ta krabička není napájena přes USB jako ten můj „klenot“ tady, ale jede na vlastním zdroji. Co se týče propojení s pc, základová deska je ASUS ProArt X670E-CREATOR WIFI - AMD X670, nemám tam USB B - jakým kabelem to propojím? A finální dotaz - kdybych toto pořídil, budou mi ty dva XLR kabely k něčemu, říkám to správně? Jsou to ROLAND RCC-5-TRXM, do té zvukovky tu jdou Jack 6.3.