Reproduktory ktore hraju podobne ako Klipsch RP-160M

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Midnightsvk 16. 6. 2024 17:43

Zdravim.

Ano viem, cudna otazka, do reproduktorov sa nejak extra nerozumiem, viem len, ze moj otec ma doma Klipsch RP-160M a strasne sa mi paci ako hraju. Chcel by som presne tie iste, problem je ze nikde niesu uz na predaj (ani bazar).

Viete odporucit nieco podobne ?? Brat mi chce predat za dobru cenu klipsch R50M ale tie nepodavaju take hlbky ako tie 160tky (v podstate stoja o 40% menej ako 160tky, tak niet sa co cudovat asi)

Ja som mal do teraz stlpove yamahy ale kvoli prerabke obyvacky musim ist do regalovych reproduktorov, a tie RP160 su fakt super (podla mojho ucha)

Dakujem za info
Midnightsvk
Junior

Odeslat příspěvekod petison 16. 6. 2024 19:36

A co v podobné ceně Klipsch RP-600M II ?
petison
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kamasu 16. 6. 2024 20:44

Midnightsvk píše:moj otec ma doma Klipsch RP-160M a strasne sa mi paci ako hraju. Chcel by som presne tie iste, problem je ze nikde niesu uz na predaj (ani bazar).

Tady na prodej pořád jsou:
https://www.amazon.de/-/cs/dp/B00RNZ6CO ... r=8-1&th=1
A dokonce za dobrou cenu, zjevně doprodej.
Kamasu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Nick Cave 17. 6. 2024 06:33

Midnightsvk píše:Zdravim.

Ano viem, cudna otazka, do reproduktorov sa nejak extra nerozumiem, viem len, ze moj otec ma doma Klipsch RP-160M a strasne sa mi paci ako hraju. Chcel by som presne tie iste, problem je ze nikde niesu uz na predaj (ani bazar).

Viete odporucit nieco podobne ?? Brat mi chce predat za dobru cenu klipsch R50M ale tie nepodavaju take hlbky ako tie 160tky (v podstate stoja o 40% menej ako 160tky, tak niet sa co cudovat asi)

Ja som mal do teraz stlpove yamahy ale kvoli prerabke obyvacky musim ist do regalovych reproduktorov, a tie RP160 su fakt super (podla mojho ucha)

Dakujem za info

ale jsou další faktory, kvůli kterým nemusíš mít stejný sound
- jiný zesilovač
- jiný zdroj hudby
- ostatní
- jiná akustika místnosti a jiné umístění reprosoustav v prostoru - to je nejdůležitější věc, která může zapříčinit, že to nebude hrát, jak jsi slyšel jinde, řešením může být si ty repro Klipsch půjčit domů k vyzkoušení, až budeš mít vše prerobené
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod Kamasu 17. 6. 2024 06:38

NIc z toho ale základní zvukovej charakter reprosoustav nezmění, ten i po započtení tohohle všeho cos vypsal, zůstane stejnej.
Kamasu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Midnightsvk 1. 7. 2024 17:21

Vdaka za info. Podarilo sa mi kupit RP160M .
Midnightsvk
Junior