Repro do 10k

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod kOsTEj 6. 10. 2005 21:26

Caw all, chtěl bych Vás poprosit, jestli byste mně nedoporučili nějaké repro k domácímu kinu,cenou tak do 10tisíc. U počítače mám GeniusHT5.1,ale ke kinu bych chtěl nějaké lepší.Máte nějaké tipy, zkušenosti a tak? dík
kOsTEj
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kromec 6. 10. 2005 21:39

Pokud chces neco lepsiho tak si trochu priplat a kup si AV receiver + klasicky dreveny bedny. Vyhodou tohoto reseni krome kvalirtnejsiho zvuku nez z plastovy PC bedynek (CREATIVE,LOGITECH) je ze neni problem si je koupit postupne. Napr. prvni AV receiver+ 2 stereo rapra a k tomu pozdejc dokupot zadni, SW,centr. Klidne koupit i bazarovy repra, protoze kvalitni repro zastarava velice pomalu takze tahle investice je na desitky let .(kamos pouzil na zadni 20let stary teslacky bedny a hraji mu jedna basen). Dale je to mnohem univerzalnejsi resenni ktere muzes prizbusobovat menicim podminkam(nove technologie) nez uzavreny system 5.1 bednicek k PC.Zkus se podivat schvalne po HIFI obchodech a bazarech na internetu a zjistis ze to zas tak draho nevyjde.
kromec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod p0etrik 6. 10. 2005 21:58

Ja mel donedavna 15W stolete bedny Tesla, z nejakeho 20leteho radia (ted jsem je dal brachovi). Hraly naprosto supr, ty plastove chrchlaky (1000W PMPO a podobne) co se delaji ted se nemuzou absolutne rovnat. Ale IMHO ty Logitechy by nebyla spatna volba.
p0etrik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod buldock 6. 10. 2005 22:14

Zdravim,ja bych z vlastni zkusenosti doporucil Heco Vitas 700set 5.0. Je sice drazsi a nevejdes se do tech 10.000kc ale hraje velice dobre,ovsem potrebujes k nemu jeste nejaky dobry receiver. ja mam k tem Heco Receiver Panasonic SA-XR50 E a s timhle vybavenim uz vysledek na DK (a nejenom na dk ,ale i na stereo) velice dobry dle meho mineni!!!
http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=CCC_1059
http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=32652
:) :) :)
buldock
Kolemjdoucí