Jaké repráčky vybrat k notebooku?

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Spytihnef 5. 12. 2006 16:15

Jezisek mi chce k Vanocum koupit nove repro k notebooku a chtel by se poradit. Zatim vybira mezi Creative Inspire 2.1 T3030 a Logitech X-230 2.1 32W RMS, tak by rad vedel jestli mate nejaky zkusenosti a ktere z nich vybrat a nebo nejake uplne jine v teto cenove relaci?
Spytihnef
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 736218694 5. 12. 2006 17:00

hele asi ti moc neporadim ...nevim totiz znacku ani nic jineho ale videl sem v electroworldu jak nejakej chlap ukazoval zensky takovou malou krabicku ...ta se rozlozila a byly z toho repraky 2.1 a celkem dost hlasity a kvalitni tak kdyz zjistis jak se to jmenuje tak to skus
SONY PSP base pack (ta-082) FW 2,71--->1,5->3,02oe-a--->3,02oe-b--->3,03oe-a--->3,03oe-b--->3,03oe-c--->3,10oe-a--->3,10-oea'
Logitech Play gear visor
MS Duo Pro 1gb+1gb
/////*-******_-\\\\\
736218694
Junior

Odeslat příspěvekod milsimr 5. 12. 2006 17:07

Pokud se rozhoduješ mezi těmito dvěmi tebou zmíněnými modely vezmi spíš Creative. Je to firma zaměřená převážně na audio systémy, tudíž by měla být i odpovídající kvalita. Sám mám od nich 5.1 repráčky a nemohu si stěžovat..
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Junior

Odeslat příspěvekod kromec 5. 12. 2006 17:19

Pokud to mas na hudbu a neocekavas od nich mobilitu, tak se kukni na repro Genius 1250x .
Jinak z tech tebou uvadenych bych bral Logitechy.

Urcite si tys repro pred koupi vyzkousej, jsou to casto velky smejdy lisici se kus od kusu.
CPU Zilog Z80 A/3,5 MHz, RAM 48 KB, ROM 16KB, grafika 256x192 bodů v 15-ti barvách,magnetofon ;) :)
kromec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Spytihnef 5. 12. 2006 19:51

Mobilitu prilis nepozaduju. O tech Genius 1250x jsem uz taky premyslel a myslis, ze jsou lepsi nez ty co jsem psal. Jako to je takovy druhy dilema jestli vubec 2.1 nebo 2.0? Podle me jsou 2.0 lepsi na hudbu a zas 2.1 lepsi na filmy a hry. Myslim si to dobre??? Zas hry vubec nehraju, ale na film se podivam.
Spytihnef
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Hans.Wolfenstein 5. 12. 2006 20:04

Hm, neporadím ti, jaký repráčky vybrat, ale poradím ti zato, čemu se vyhnout. Vyhnul bych se všem neznačkovým repráčkům, protože se do nich povetšinou dostává brum ze sítě, potom bych se vyhnul creativům, protože jsou šitý horkou jehlou - šumí, vydávají občas pisklavé zvuky a subwoofer spíše funí, než basuje. Logitech jsem neslyšel a tak nemohu soudit....Osobně bych volil ty geniusy.
PC: Intel Xeon E3-1230, 16GB DDR3, Asus P8B WS, GF 460 GTX OC, Seasonic S12 II 520W, Chieftec LBX-02B-B-B, EIZO EV2455
Hans.Wolfenstein
Junior

Odeslat příspěvekod koenzim 5. 12. 2006 20:17

Mam Logitechy X-230 uz asi rok a mozem len doporucit! Mal som moznost porovnat s Creative, neviem presne typ, ale tiez 2.1, a Logitechy jasne vedu. myslim, ze za tu cenu len tak nenajdes nieco lepsie.
koenzim
Junior

Odeslat příspěvekod kromec 6. 12. 2006 10:34

Hans.Wolfenstein píše:Hm, neporadím ti, jaký repráčky vybrat, ale poradím ti zato, čemu se vyhnout. Vyhnul bych se všem neznačkovým repráčkům, protože se do nich povetšinou dostává brum ze sítě, potom bych se vyhnul creativům, protože jsou šitý horkou jehlou - šumí, vydávají občas pisklavé zvuky a subwoofer spíše funí, než basuje. Logitech jsem neslyšel a tak nemohu soudit....Osobně bych volil ty geniusy../quote]

Ted jsem slysel jedny Logitech Repro Z-5450 scertifikaci THX!!! A pokud jsem zvysil hlasitost nad polovinu tak ze zadni plechove steny subwooferu se zacaly ozyvat pazvuky.

Proto doporucuji si pre koupi repro poslechnout.

Spytihnef:
Ty 1250x sice maj slabsi basy nez sestava 2.1 ,ale dohanej lepsimi stredy, prece jenom jsou docela velke masivni takze zvuk je na tuto kategorii dobrej.Doporucuji pred koupi vyzkouset.
CPU Zilog Z80 A/3,5 MHz, RAM 48 KB, ROM 16KB, grafika 256x192 bodů v 15-ti barvách,magnetofon ;) :)
kromec
Mírně pokročilý