vanDave: Postarsie Pioneer DEH-P3000R, mosfetovy zosik.
EKKAR&Narcissus: zosik nechcu, zbytocna provokacia pre zlodejov.. Ked som auto kupil, tak som mal zosik kenwood a repro pioneer v celkovej kupnej hodnote cca 10 litorv (oboje uz boli postarsie modely co sa par rockov nepredavaju a vtedy to bolo drahsie). Navyse bol tak trocha zbytocny, pretoze aby mi to zozadu prilis nehulakalo, bol som donuteny to faderom presunut dost dopredu.
Dnes uz nemam nic, pretoze si dakto spominany zosik vsimol zospodu zadneho plata, ked som otvaral kufor (opel corsa). Keby mi tie svine aspon nezobrali plysaka..
Nakoniec som sa rozhodol pre jednu sialenost. Ak to nepojde, budem mat mozno par repro zbytocne navyse
Trochu zbrklo som kupil pred par dnami "super repro do auta" (last minute aukcia), nakoniec som zistil ze vobec nie su do auta, ale do hifi zostav. Su to male 10cm 8ohm stredobasy 35/50W s kevlarovou membranou (
linka).
Kamos, ktory sa trocha hrava s audiom (ak sa teda da povazovat postavenie vlastnych bedni za hranie s audiom) mi poradil nasledovne. Kupit jeden konkretny dvojcievkovy basak TVM (
linka), ktory je tiez 8ohm, paralelne ho pripojit ku tym stredobasom (odporucil pre ten basak tlmivky ale ze nie su nutne) a ziskam celkovo 4ohm na kanal. Repro budu hrat tichsie, ale da sa to vyrovnat faderom.
Tak to skusim, chystam si drevene plato, kam to umiestnim. Ak to nebude hrat dobre, tak namiesto toho basaku dam ten Monacor Carpower a namiesto tych 10cm dam bassreflexove trubky. On ze to potom odo mna zoberie, dokupi vyskace a spravi 2.1 bedne co potom streli na inzerat.
P.S. ani on nevedel ako su vlastne tie waty u reprakov
Repro si robil ku nejakej beznej mikrovezi a nastastie kupil to co bolo na vezi PMPO tak to je u reprakov RMS
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)