kvalitní reproduktory 2.0

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod technek 14. 7. 2007 21:26

Zdravím, a co takhle 2.0 repro do 5 000 kč..existuje nějaké aktivní řešení k pc? nebo bude lepší 2.1 (např. Logitech Z-2300)..díky všem
technek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod eraser_svk 14. 7. 2007 22:34

Logitech Z-2300 su do 5000 hadam best... necakaj audiofilsky zvuk, ten sa ajtak do tejto ceny neda zohnat /jedine ze by si zobral Sennheisery HD 595 alebo nejake bazarove HIFI/
eraser_svk
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kurcatovium 6. 8. 2007 09:52

jak se změnily názory uživatelů?
odešly mi reproduktory a sháním nějakou náhradu, buď 2.1 nebo 2.0 s cenou tak maximálně na úrovni Geniusů HT 5.1 (tzn, tak 2500 naprosto max)

5.1 nemám kam umístit, zatím jsem se koukal na Geniusy a Redstary v cenách kolem 1-1,5k a bral bych asi jedno z těchto řešení... poradítE?
kurcatovium
Junior

Odeslat příspěvekod Tobe.9 6. 8. 2007 20:00

eraser_svk píše:Logitech Z-2300 su do 5000 hadam best... necakaj audiofilsky zvuk, ten sa ajtak do tejto ceny neda zohnat /jedine ze by si zobral Sennheisery HD 595 alebo nejake bazarove HIFI/

Nesouhlasim. Tedy pokud je to na hudbu tak jsou lepší m-audia dx4 studiophile.
Tobe.9
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kromec 7. 8. 2007 09:40

kurcatovium píše:jak se změnily názory uživatelů?
odešly mi reproduktory a sháním nějakou náhradu, buď 2.1 nebo 2.0 s cenou tak maximálně na úrovni Geniusů HT 5.1 (tzn, tak 2500 naprosto max)

5.1 nemám kam umístit, zatím jsem se koukal na Geniusy a Redstary v cenách kolem 1-1,5k a bral bych asi jedno z těchto řešení... poradítE?
CPU Zilog Z80 A/3,5 MHz, RAM 48 KB, ROM 16KB, grafika 256x192 bodů v 15-ti barvách,magnetofon ;) :)
kromec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod eraser_svk 7. 8. 2007 14:28

Tobe.9 píše:
eraser_svk píše:Logitech Z-2300 su do 5000 hadam best... necakaj audiofilsky zvuk, ten sa ajtak do tejto ceny neda zohnat /jedine ze by si zobral Sennheisery HD 595 alebo nejake bazarove HIFI/

Nesouhlasim. Tedy pokud je to na hudbu tak jsou lepší m-audia dx4 studiophile.e/quote]

diskutabilne. 4” drivery ti basy nedaju, nech robis cokolvek.. na druhej strane vernost a kvalita zvuku je ale niekde uplne inde... akurat 90 percent beznych uzivatelov ti povie, ze z-2300 hraju lepsie, lebo zachytavaju sirsi rozsah (aspon zo spodu) - velmi dobre basuju a nemaju problem ani so sub-bassmi, o ktorych DX4 mozu len snivat

v pripade, ze by niekto potreboval repraky do 5k, znacka : iba hudba, kvalitny zvuk, basy su druhorade, DX4 je jasna volba... takto je to stale diskutabilne a vacsine beznych uzivatelov viac vyhoveju z-2300
eraser_svk
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod KillerZero 7. 8. 2007 15:39

eraser: jen jestli neni u těch z-2300 hloubka basů na úkor kvality...

Podle měření PC magazínu m-audio dx4 studiophile klesají o 6 dB na 50Hz, což je na tak malý repro dost slušný a celkem srovnatelný s Genius HT, kterým nikdy nikdo málo basů nevyčítal, jedině kvalitu.
KillerZero
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hulller 13. 8. 2007 16:25

ma niekto skusenosti s REDSTAR RS-215?

pretoze rozmyslam nad nimi, kedze nie su prilis velke

povodne som chcel RS-213BS, ale su fakt kravsky velke , nic pre moj stol.
hulller
Junior

Odeslat příspěvekod ThalesX 16. 8. 2007 01:23

Třeba je to dané rozdílnými nároky jednotlivých posluchačů. někdo chce množství, někdo kvalitu, někdo oboje...
ThalesX
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod riveman 28. 8. 2007 13:48

Jsem vlastnikem RedStar RS-214 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38594, starsi model bez dalkoveho ovladani, kdyz jsem je kupoval vybiral jsem mezi Geniusama ve stejne cenove relaci a RedStarama. Nakonec jsem zvolil RS, jsem s nima pomerne spokojeny, zvuk je rekl bych, na cenovou kategorii pomerne slusny, jak najdete i v dikuzi pod produktem v CZC, musim souhlasit s tim, ze kabelaz dle meho nazoru neni idealni, vse sedelo, nikde zadna vule, to ne, ale tyto kabely si nemyslim, ze jsou vhodne pro cisty prenos zvuku, stoji tedy udelat investici do propojovacich kabelu, ti odvaznejsi mohou prepajet i vnitrni kabelaz v reproduktorech, problem s drcenim vysek ani nic podobneho nemam, druhy problemek je bzuceni trafa, ale s tim maji problem i Geniusy, pokud si dobre pamatuji, chystam se vyzkouset rady z diskuse, po te muzu dat vedet, jak jsem dopadl a do tretice alespon u teto verze je konektor pro pripojeni sluchatek na bedynkach nepouzitelny, prave z duvodu bzuceni trafa, pokud se ho podari odstranit, nemel by byt problem... pokud mate nejake dotazy, muzu se je pokusit zodpovedet... jinak modrou jasnou LEDku nepovazuji za problem;)
riveman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hulller 28. 8. 2007 16:19

takze kludne by som mohol do nich ist s tym, ze vymenim prepojovaciu kabelaz?
hulller
Junior

Odeslat příspěvekod riveman 1. 9. 2007 20:28

i vymena kabelaze bych rekl, ze je dle nazoru, ale mou duveru ta puvodni opravdu nedostala, ja bych do svych sel znovu, a predpokladam, ze s vyvojem kvalita dolu snad nepujde, pravdou vsak je, ze po te co jsem si precetl o drnceni pri vyskach, chtel jsem to opravdu proverit, pri vyssi hlasitosti (ne max) uz je pravdou, ze u nekterych skladeb od Norah Jones repracek nezvlada
riveman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Fuck8r 6. 9. 2007 08:49

Genius má novej 2.0 model (je to nejvyšší model G.) SP-HF 2000x

http://www.barbone.cz/index.asp?stiid=6 ... Cn%E9%2020
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod eraser_svk 6. 9. 2007 14:09

len som dost na pochybach, ci to bude hrat fakt lepsie ako stare dobre 1250tky, kedze ich rozmery su o kus mensie...
eraser_svk
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Fuck8r 6. 9. 2007 14:20

no jo - to by se muselo poslechnout ... ale maj pěknou ovládací lištu s knoflíkama :)
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Mírně pokročilý

Předchozí stránka