Logitech Z4e nebo Z3e? Nebo ma cenu vymenovat Creative P380?

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Mobil-man 30. 7. 2007 13:11

Ahoj, rozhodl jsem se, ze moje P380 2.1ky od creative dam asi segre a koupim si neco vykonejsiho... a lepsiho :)
Ale zase ne neco s THXkem nebo tak, idealne bych to videl kolem tech dvou litru, takze asi ty Z4e nebo Z3 od logitechu.
Myslite, ze tam bude tech par wattiku poznat? Diky...

(zdroj zvuku je notebookova SoundMAX digital HD audio, takze... fakt nepotrebuju 5.1 ani nic lepsiho;) )
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod eraser_svk 30. 7. 2007 16:27

Satelity su zhruba na tej istej urovni ako P380. Subwoofer maju Z-4 o dost lepsi, ten uz aj trosku zatrasie :wink:
Z-3 neviem, pocul som na nich aj chvalu, aj dost kritiky... Z-4 som osobne pocul.
eraser_svk
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mobil-man 30. 7. 2007 18:53

takze si moc nepomuzu? Ja prave... jako me p380 vyhovuji, ale chci neco novyho :) chci trosku zmenu... chci si udelat necim radost
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod eraser_svk 30. 7. 2007 20:11

no ako p380 nie su zle, ale subwoofer z-4 by mohol spravit radost :) hlavne pokial mas rad basy... ked uz, tak uz by som radsej z-2300, kde by si si uz polepsil vyrazne !
eraser_svk
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mobil-man 30. 7. 2007 21:48

to jsou ty s THXkem zejo? ... kdyz...to uz je mooc penez :)
to by mi musela vyjit brigoska... navic na integrovany zvukovce by se asi taky moc neukazali
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod eraser_svk 30. 7. 2007 22:04

jj, tie s THX... okrem kvality maju o dost vyssi vykon a to by si poznal aj na integrovanej (odporucam ale dokupit minimalne SB Live! za par stovak, rozdiel bude dost pocutelny)
eraser_svk
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mobil-man 30. 7. 2007 22:40

to tezko...do notebooku ;)
ale tohle je Intel HD audio...to prej neni uplne nejhorsi :)
Clovece, tedka jsi me nahlodal teda, pokud dopadne brigada, tak ja je snad koupim hele a kdyztak k nim pak zvukovku X-fi do notebooku... ;)
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod eraser_svk 31. 7. 2007 08:21

aha, notebook... tiez som riesil kupu zvukovky, kde som hladal externu M-Audio, ale zial nemohol som ju nikde dostat, tak som skoncil u Creative SB Surround 5.1 USB, ktora ma tiez dost slusnu kvalitu vystupu... PCMCIA a Express card som nechcel z toho dovodu, ze zvukovku vyuzijem akurat v notebooku, kdezto s USB mozem aj na PC, nie som limitovany len na notebooky... ale dost OT

Intel HD je celkom slusna zvukovka, myslim ze by az taky velky rozdiel medzi x-fi a nou nebol... mozno na repro za 10.000 a viac, ale tuto podla mna nie...
eraser_svk
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mobil-man 31. 7. 2007 14:41

clovece... tys me normalne prekecal a jdu do nich :)
tedka jeste teda me napada, jestli to je fakt intel HD audio, ale jde o platformu intel sonoma a ve vlastnostech je tohle ( sběrnice 0, zařízení 27, funkce 0 Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller [A-1])

Je to ono? Ale me osobne prijde urcite lepsi nez realtek integrovanej, co mam v druhym kompu, takze asi to bude ok.
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod eraser_svk 31. 7. 2007 16:36

High Definition Audio Controller

jj musi to byt ono... a je naozaj lepsi ako primerene Realteky :wink:
eraser_svk
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 31. 7. 2007 18:15

High Definition Audio...integrovane na me desce stoji za nic.
oneill_sx1
Recenzent fóra

Odeslat příspěvekod Mobil-man 31. 7. 2007 21:16

mas taky od intelu?
To je jedno, ale ... uvidime hele.
Uz jsem na 100% rozhodnutej, tedka uz jen sehnat par korunek navic a je to:)
snad... uvidime budou uz tenhle tyden... ty prachy, takze repro pristi:)
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod eraser_svk 31. 7. 2007 22:24

oproti priemernym Realtekom su ale lepsie... na tie repro budu bohate stacit
eraser_svk
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mobil-man 2. 8. 2007 16:29

skvely no, tak jo... tedka jeste sehnat penizky a je to :)
snad vam co nejdriv napisu, jak jsem z nich nadsen :)
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 13. 8. 2007 14:50

no to je pekny, nikde nejsou skladem... vsude neznama doba doruceni, docela mazec. Snad jeden obchod jsem nasel, kde je maji na ext. sklade a rikali mi, ze mi je pry do konce tydne doruci, takze uvidime... jinak budu muset cekat :( nebo je vzit z logitech shopu predrazeny (ale i tam maji tedka dovolenou a odesilaji az po 16. 8. :D ) :roll:
Mobil-man
Junior