Logitech Z-2300 + výměna satelitů

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod janjan2 9. 9. 2007 22:35

reproduktory Logitech Z-2300 mají docela slušný zesilovač s certifikaceí THX a výkonem 120W + 2x 40W, prý docela pěkně hrají ale mají problémy s reprodukcí středních kmitočtů, proto by mě zajímalo jestli by se daly ty satelity do Logitechu odpojit a nahradit je jinými, kvalitnějšími regálovými satelity (např. Magnat Monitor 110, nebo SONY SS-MB250 apod.), máte s tím někdo nějakou zkušenost nebo názor, potřeboval bych kvalitní bedny k PC na z 95% reprodukci hudy, a tam ty středy jsou potřeba, nebo mám koupit např. M-AUDIO DX4 Studiophile nebo něco podobného, díky za radu
janjan2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kromec 10. 9. 2007 09:45

Ze to ma THX na to bych moc nehledal , uz jsem videl par shitu s touto certifikaci. Nahradit by to teoreticky slo ,ale pozor na impedanci stelitu abys ten zesilovac neodpalil. Zkontrolujsi jakou meli impedanci puvodni satelity...
CPU Zilog Z80 A/3,5 MHz, RAM 48 KB, ROM 16KB, grafika 256x192 bodů v 15-ti barvách,magnetofon ;) :)
kromec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod F1l1p 10. 9. 2007 10:14

Už jsem u někoho viděl, že je nahradil přímo za sat. Magnat Monitor 110, takže to půjde.
F1l1p
Junior

Odeslat příspěvekod janjan2 10. 9. 2007 11:05

s tou impedancí by to mělo být v pohodě, na http://www.digilidi.cz/reproduktory-logitech-z-2300-thx jsem četl že mají 8Ω, takže standartní impedanci. Právě by mě zajímalo jestli s tím někdo nemé osobní zkušenost nebo někoho takovéh nezná nebo kde by se o tom něco dalo sehnat.
janjan2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod F1l1p 10. 9. 2007 15:44

Doufám, že tady není zakázáno dávat odkazy na jiná fóra: mrkni se na tohle: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... ght=magnat , když tak zkus uživ. Aspon napsat, třeba ti poradí.
F1l1p
Junior

Odeslat příspěvekod Joystick 19. 9. 2007 06:20

Proboha! Ty chceš měnit za Magna Monitor 110? Nedělej to, horši repro jsem snad ještě neslyšel. Měl jsem je o loňských vánocích na několik dnů zapůjčené, ale nakonec jsem byl rád, že jsem je mohl vrátit. Horší zvuk jsem ještě neslyšel.

Připojeno k zesilovači Au/Ra Z1, zvuk z PC, z výstupu zvukové karty a k CD přehrávači Pioneer PD-S 604.

Taktéž jsem zkoušel repra připojit k Z-2300, které také vlastním. Tam to hrálo sice o trochu líp (basy, díky subwooferu), ale středy mizerné a výšky jakoby "rozbité".

Poohlídni se jinde. Máš-li dost peněz, mrkni třeba sem: http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-tes ... eden~2007/
Joystick
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ...No...Name... 19. 9. 2007 17:22

Proč k nim dávat aktivní repro?Neni to zbytečný?
...No...Name...
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod eraser_svk 19. 9. 2007 17:52

pokial som pochopil, on myslel tie monitory ako take, funkcne bez kupy Z-2300...
eraser_svk
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vanDave 23. 9. 2007 15:44

:lol: pro Joystick: Se dívám, že máš na Magnaty 110 stejný názor jako já. Se divím, že to vůbec prodávají. :)
vanDave
VIP uživatel