Rekro 2.0 do 3000, nebo 4000 Kč

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Šhošhon 19. 12. 2007 17:00

pro ozvučení prostoru cca 50m (čtverečních). A rady typu "našetři si ještě na lepší" nepotřebuji, cena není úplně pevná, ale s mírou (nad 4k jen pokud to fakt stojí za to).

předem díky, docela to asi spěchá.
Šhošhon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod UniFly 19. 12. 2007 18:34

50m ?

a co tam chceš provozovat? spíše nějaké večírky, tancovačky a pařbičky anebo spíše něco na zpusob domácího poslechu hudby?

každý druh použití vyžaduje úplně jiný přístup a tedy i jiné bedny. Jo a taky záleží, co bude zdrojem zvuku a jaký máš zesilovač.
Nevadí, když se míchají jablka s hruškami. Je ale potřeba umět rozpoznat Jablka od jablek a Hrušky od hrušek.
UniFly
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Šhošhon 19. 12. 2007 21:47

ne, dobrá, je to asi trochu přehnané. asi trochu víc. jde o obývák a jeden přilehlý pokoj spojený obloukam. Jo, asi to bude spíš tak 5*4m + přilehlý pokoj, kde to tolik slyšet být už nemusí. Nicméně pro představu jsem uvažoval o Behringer MS20 , což je asi s nedostačujícím výkonem. Nebo ne?
Šhošhon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod eraser_svk 19. 12. 2007 22:06

su to nearfieldy, takze na poriadne ozvucenie dvoch miestnosti nepouzitelne.

pokial chces vykon, tu je tip na jeden buldozer >

http://avforum.zive.cz/viewtopic.php?t=67089

idealne na party, pripadne na hry a filmy, kde su potrebne vyraznejsie bassy. nezlaknu sa ani vysokych hlasitosti

pokial to bude na hi-fi ucely, tak by som sa pozrel po bazaroch a dosetril
eraser_svk
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Šhošhon 19. 12. 2007 23:14

jo, to se mi líbí. celkem to změnilo můj názor na věc a celkem pravděpodobně mám již objednáno. díky
Šhošhon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mobil-man 22. 12. 2007 12:48

jo to sem ti sem chtel napsat, ale mas tam repro 2.0 a tak sem radsi drzel pusu :)
Tyhle ti budou vykonove patrne stacit... s prehledem;)
Mobil-man
Junior