Deň 2.
Počiatočné nadšenie pretrváva. Slúchadlá sú celkovo tonálne dobre vyvážené. Majú dobré basy, nerezonujú, nie sú nafúknuté. Stredné pásmo sa nikde nejak extra neprepadáva, hlasy sú blízko a výšky sú lahodné, fakt príjemné, nerežú ani z ďaleka. Ten papierový menič sa strašne dobre počúva.
Krátke porovnanie s HD599 (rovnaká cenová kategória?) Alza 169e, ja mám čierne z Amazonu HD599 SE momentálne za 100e.
Začnem jediným pozitívom, Sennheisery majú širšiu a viac 3d scénu, hlasy sú ďalej, nie tak intímne, ale (a tu začínajú negatíva) sú akoby za závojom, menej detailné. Basy by sa dali porovnať, ale zas menej detailné a výšky mi niekedy prídu skoro stratené.
Fiio FT1 hrá podľa mňa vyšiu ligu, čistejšie a detailnejšie než podobne drahé Senny. A to hovorím len o zvuku, pripočítajte krásne puzdro, symetrický kábel, ktorý nemám chuť hneď upgradovať, kvalita spracovania a máte tu balenie, za ktoré, by mohli pýtať dvojnásobok. Neviem ako došli na tak smiešne nízku sumu, kudos Fiio. Za mňa je toto hit a to nehrajú ešte ani 50 hodín. Peace
T.