Výběr hi-end in-ear sluchátek

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod pseudomagick 24. 9. 2024 04:37

MartinV2018 píše:Díky za info, ještě to zvážím.

Doufám, že jsem tě cenou moc nevyděsil. :-)
Občas to zde dělám, aby vlákno ožilo skutečným hi-endem. :D
Ono $8,000 za IEM s upgrade kabelem je už vskutku dost. 8-)
Astell&Kern A&ultima SP3000, UM Mest Indigo, 64 Audio U12t, Astell&Kern AK300, Heco Ascada 2.0, Sennheiser IE8i, Harman Kardon Go+Play, Sony XDR-V1BTDB,Yamaha NX-5
pseudomagick
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 24. 9. 2024 05:59

Doporucuji mrknout i na Penon Impact. Pokud nevadi BA bass(ktery je zde ale paradni) , tak jsou to maximalne vyvazena a pritom zabavna iem. Na klasiku myslim vyborna volba. Navic se daji na head-fi sehnat kolem 1200$, coz je z puvodnich 2500 slusny skok dolu.. Ja jsem s nimi maximalne spokojen :)

recenze zde:
https://www.head-fi.org/showcase/penon- ... 17/reviews
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Elysian Annihilator 2023, Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, Sony WM1AM2, iBasso DX180, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MartinV2018 24. 9. 2024 13:42

Tak dokud neprodám Mesty, tak jsem v klidu. Zatím tu budu tak nasávat inspiraci, ale v rozumných mezích. Tak můžete dál přihazovat. :-)
Audiolab 6000, Wharfedale EVO 4.4., FiiO K9 PRO ESS, Shanling M7, Sennheiser HD800S, UM Mest MKII, Cayin RU7, FiiO FD7
MartinV2018
Junior

Odeslat příspěvekod pseudomagick 24. 9. 2024 18:47

flatliners píše:Doporucuji mrknout i na Penon Impact. Pokud nevadi BA bass(ktery je zde ale paradni) , tak jsou to maximalne vyvazena a pritom zabavna iem. Na klasiku myslim vyborna volba. Navic se daji na head-fi sehnat kolem 1200$, coz je z puvodnich 2500 slusny skok dolu.. Ja jsem s nimi maximalne spokojen :)

recenze zde:
https://www.head-fi.org/showcase/penon- ... 17/reviews

Jj, Penon Impact budou jistě hodně dobré IEM.
Původně je to replika slavných Oriolus Trallii, ale zvukově jsou prý o trochu horší.
Nicméně cena je už docela přijatelnější. 8-)
Astell&Kern A&ultima SP3000, UM Mest Indigo, 64 Audio U12t, Astell&Kern AK300, Heco Ascada 2.0, Sennheiser IE8i, Harman Kardon Go+Play, Sony XDR-V1BTDB,Yamaha NX-5
pseudomagick
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod akburt 26. 9. 2024 20:32

Empire Ears IEM: Kompletní průvodce

https://www.moon-audio.com/blogs/expert ... KU,2M3JL,1
akburt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod angelfury 27. 9. 2024 20:45

Aby tu řeč nestála zase, 64 audio už taky zabrousilo do planárních měničů https://www.64audio.com/products/solo tak jsem zvědavý, snad to někde budu moci naposlouchat :-)

Co jsem koukal tak se tu nedávno řešily EE Raven, momentálně je mám doma a můžu tak nějak i srovnat s U12T nebo UM Mesty mk3 které jsem měl/mám. Asi zjednodušeně co se týče detailů a rozlišení tak je to neskutečný skok oproti těm dvoum jmenovaným, které mi přišly tak trochu srovnatelné, v něčem lepší Mest v něčem U12T.

Pokukuji ještě po Forte Macbeth nebo Canpur 622b kdyby někdo náhodou měl k poslechu :D
about:blank

Sókratés: Scio me nihil scire
angelfury
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pseudomagick 29. 9. 2024 18:06

Další přírůstek. :-)
64 Audio Solo (planar) za 1.399,- USD.

Zde: https://www.64audio.com/products/solo
pseudomagick
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod introvert 29. 9. 2024 18:23

To nechceš.
introvert
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pseudomagick 29. 9. 2024 18:28

angelfury píše:Aby tu řeč nestála zase, 64 audio už taky zabrousilo do planárních měničů https://www.64audio.com/products/solo tak jsem zvědavý, snad to někde budu moci naposlouchat :-)

Co jsem koukal tak se tu nedávno řešily EE Raven, momentálně je mám doma a můžu tak nějak i srovnat s U12T nebo UM Mesty mk3 které jsem měl/mám. Asi zjednodušeně co se týče detailů a rozlišení tak je to neskutečný skok oproti těm dvoum jmenovaným, které mi přišly tak trochu srovnatelné, v něčem lepší Mest v něčem U12T.

Pokukuji ještě po Forte Macbeth nebo Canpur 622b kdyby někdo náhodou měl k poslechu :D

Myslím, že z EE Raven už se moc ve zvuku neposuneš. :-)
Pokud ano, tak minimálně. Tedy "za hodně peněz málo muziky". :D
Canpur 622b jistě budou super, ale mají BA bas.
pseudomagick
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 18. 10. 2024 17:56

Druhý den(ale mnoho hodin :D) poslouchám Nostalgia Audio Camelot a jsem velmi příjemně překvapen. Čekal jsem že mě budou bavit, ale že tolik? Nenašel jsem jedinou chybičku.. Fantazie :love:
Přílohy
iem.jpg
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Elysian Annihilator 2023, Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, Sony WM1AM2, iBasso DX180, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pseudomagick 19. 10. 2024 01:00

flatliners:
Jj, jsou to prý velmi doporučované IEM v korejské audiofilní komunitě. :-)
Také jsou v mém wish-listu. :roll:
Jak bys je zvukově porovnal např. s EE Odin?
pseudomagick
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martas38 19. 10. 2024 01:58

Mám René pocit, že jsi poslední dobou mluvil jen o nich. Takže součást wishlistu a nebo zlatý grál? :D
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod cb490763 19. 10. 2024 07:03

Koukám, že jsi taky nakupoval Libore. Tak gratulace, doufám že to hraje dobře. Já jsem moc spokojený s Odinama od tebe. Ještě jednou velké díky.
cb490763
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 19. 10. 2024 17:36

Odin už má pár měsíců Petr a víte jak je to se zvukovou pamětí :potichu
Po paměti(takže s rezervou) má oproti Odinu Camelot určitě lepší středy. Kytary jsou reálnější, pěkně řežou, ale bez jakéhokoli problému s uřvaností na horních středech s některými nahrávkami. Soundstage je na Camelotu větší a víc 3D. Bas je vynikající, krásně texturovaný, udeří přesně jak má a když je potřeba. Odin má basu taky parádní ale i tak se mi zdá na Camelotu lepší. Výšky jsou na úrovni Anni, ne tak dopředu, ale kvalitou na stejno. Camelot je fantasticky koherentní a i když má tři druhy měničů, dokázali to tak poskládat, že není šance cokoli poznat. Absolutní vyrovnanost v celém spektru a přesto úžasná zábava. Detaily, technika, to vše je na nejvyšší úrovni.

Při porovnání s Anni, je Camelot lepší prakticky ve všem, až na výšky. Jako treblehead výšky na Anni naprosto zbožnuju. Jsou krásně dopředu a vytváří něco až magického. Anni celkově je možná horší, ale to ladění je prostě tak návykové a zábavné, že jsem sice možná chvilku koketoval s prodejem, jenže pak sem je nasadil a zase sem byl ztracenej..

Nechávám si tedy Camelot i Anni a Impact šel k manželce, kterou jsem pomalými krůčky naučil a už je taky ztracená :D Z Impact je úplně hotová. Taky aby ne, před tím měla mé staré Westone 4r a potom Kinera Idun Golden 2. Ten skok je tedy obrovský :D
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cb490763 19. 10. 2024 18:27

A čím to vlastně krmíš? Tím Sony? DX320 ještě máš? Jinak super, že tě to baví. To ti přeju.
Elite,TT2,TrafoPrimavera,SP3000+EEOdin,KEF207,ClasséCA2300+CP800,GradoGH4
Ex:GradoRS1x,DunuSA6,SolarisSE,AudezeLCD2CB+X+Sine,AK SR25+SE100,ShuoerTape,AuneS6,AKGK701,ATHM50,GR07,ShnlngM5s,M3s,M3X,M6pro,M7,FiiOM11+11plus,BenchmrkDAC1,Stx307+507+407,HUGO1,2
cb490763
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka