Kdyby ses choval slušně a netloukl lidem do hlav totální nesmysly, rad by ses v klidu dočkal.
Ale ty se chováš jako sluchátkový don Quijote.
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
svlastik píše:...v autě na mínus je připojena taky kostra a destrukce se nekoná...
svlastik píše:...A pochopit, že PE je dost velký zdroj rušení to vám ještě holt potrvá...
PetrJč píše:svlastik píše:...v autě na mínus je připojena taky kostra a destrukce se nekoná...
Přirovnávat zdroj napájení v HiFi zařízení (obecně) s napájením auta by mě v životě nenapadlo. Svlastiku, nejsi tak trochu provokatér?
svlastik píše:...A pochopit, že PE je dost velký zdroj rušení to vám ještě holt potrvá...
To tady ale nikdo nerozporuje. Problém je, že Ty elektronice jako takové vůbec nerozumíš, používáš zcela nahodile nějaké termíny, které nejen nedávají žádný smysl, ale jsou dokonce ve svém důsledku nebezpečné...
svlastik píše:... S tím autem je to ale jen tvůj problém…
martas38 píše:Podívej se Vlastíku, já jsem na tomto fóru víc jak deset let a nemám nejmenší potřebu se ke komukoliv přidávat. Jen poznám blábolení, protože se o tuto problematiku zajímám minimálně 30 let. A ty blábolíš. Třeba tvoje perličky o stříbrné kabeláži a THD. Jak proboha souvisí materiál vodiče se zkreslením? A jak souvisí zkreslení s rozlišením? Zkus nám to osvětlit.
svlastik píše:To spíše Ty nechápeš
svlastik píše:...tak to nesymetrické se mi v audiu líbí víc. Takhle nějak jako nesymetrické napájení vypadá i výhybka v repru...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků