Aristokratický klub q-JAYS

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Carabei 7. 4. 2008 19:31

dovolil jsem si vytvorit toto vlakno pro spokojene majitele techto zvucnych fazolek ;-)
source: Cowon D2, Macbook Pro Retina, iPhone 5, Fiio X3
phones: q-JAYS, c-JAYS, Apple IEM, Sennheiser IE8, Sennheiser HD-25, Etymotic HF5
Carabei
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod palinoch 7. 4. 2008 19:41

no samozrejme ako vrcholne spokojny otrok tychto fazuliek inac q-ciek nemozem chybat. a hoci to znie povysenecky co sa tyka dvojmenicovych sluchatiek je len jediny vyber q-jays!
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hmpf 7. 4. 2008 20:37

Jsou to kvalitni spuntiky, basu maji pro me dostatek, na sony zadny syceni ve vyskach jak jsem nekde cetl na zahranicnim foru, na spunty maji hodne slusny vysky, detailu mozna az moc :-) , prostor mi prijde nic moc tak jako u vsech spuntovych sluchatek to myslim samozrejme obrazne, taky je strasne dulezity vybrat spravnou velikost navleku a hlavne najit spravne mistecko usazeni ve sluchovodu coz neni ze zacatku vubec jednoduchy, dynamika je taky v pohode. To je tak vse co k nim muzu napsat, v sobotu jsem se do nich tak zaposlouchal ze bylo opravdu slozity je sundat z hlavy jsou moc zabavny, jediny co mi vadi je.....ale to si necham pro sebe :-)) ^^
Prirovnavat takova sluchatka ke klasickym jiz povazuju za nesmyslne, mohou byt dobrym doplnekem, maji sve vyhody a prednosti, nekomu mohou dokonce znit zabavneji, ale ten prostor se kvalitnim klasickym sluchatkum nevyrovna. Tot vse, je to jen muj nazor a jedna se o jedny z nejlepsich spuntovych sluchatek ktera se dnes prodavaji, strasne moc zalezi na mp3prehravaci. Jeste kdyz matne zaspominam na triple.fi, ty na me udelali taky velky dojem, v prirozenosti uhlazenosti a hlavne dynamicnosti.
Sveda Blipo PRO, Alessandro MS1000
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Carabei 7. 4. 2008 22:20

mno za cenu kterou me staly jsou to pro me bezkonkurencni sluchatka, pohodlny, detailni cisty zvuk, ja si proste nemam na co stezovat

EDIT: chystam se nejak zastavit v sluchatkadotnet a koupit silikony z ER6i, zkousel jsem kamosovy a sedi perfektne na fazolkach, docela by me totiz zajimalo jak se zmeni charakter zvuku, zasvinovani filtru a izolace, mno uvidime
phones: q-JAYS, c-JAYS, Apple IEM, Sennheiser IE8, Sennheiser HD-25, Etymotic HF5
Carabei
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod palinoch 8. 4. 2008 14:59

na tranke JAYS su nove penove nastavce. som zvedavy ci e-shop z ktoreho som kupoval sluchatka, tie penove nastavce uvedie a kedy.
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Carabei 8. 4. 2008 23:08

co jsem slysel tak jejich trvanlivost je minimalni, bohuzel
Carabei
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod pHp 9. 4. 2008 11:00

Bohužel, pěna = menší životnost + větší zatlumení. (Asi až v květnu.)
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Hainz 9. 4. 2008 12:26

Takže se i já hlásím jako čerstvě spokojený uživatel q-Jays. Zvuk je jedním slovem excelentní. Jinak jsem je dostal tento týden v pondělí a ty pěnové nástavce byly součástí dodávky (2 páry). Ještě jsem je ale nevyzkoušel, zatím mě nejvíce vyhovují gumy velikosti M.
Hainz
Junior

Odeslat příspěvekod gondek 9. 4. 2008 13:05

Muzete mi doporucit, kde tyhle sluchatka koupit? Chtel bych je alespon nekde videt na vlastni oci, nejlip Praha.
gondek
Junior

Odeslat příspěvekod Hainz 9. 4. 2008 13:09

Viděl jsem je na Letňanech v kiosku s iPody za 4.800 +-. Ale stejně uvidíš jen krabici, určitě je nebudou rozdělávat, protože jsou zalitý v plastovým obalu.
Hainz
Junior

Odeslat příspěvekod palinoch 9. 4. 2008 16:00

fu ha, tak firma neleni a uz ich dava rovno do balenia. parada. vidiet ich mozes na nete a objednat cez nejaky e-shop. mozno ich kupis priamo v kamennom obchode ked si z Prahy.
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Carabei 9. 4. 2008 16:28

gondek: mno ja jako spokojeny zakaznik nemohu nedoporucit pHp a jeho server se skromnym sortimentem :mrgreen: jinak ja jsem z prahy, tak ti je klidne muzu ukazat, pokud budes mit zajem a ja cas :mrgreen:
Carabei
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 9. 4. 2008 17:31

Doporucuju Carabeie jako verejnou zkusebnu tlakovych spuntu :-P
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Soupik 10. 4. 2008 17:38

Přidávám se...taky jsem se stal štastným vlastníkem q-jays.
Soupik
Junior

Další stránka