Jsou to kvalitni spuntiky, basu maji pro me dostatek, na sony zadny syceni ve vyskach jak jsem nekde cetl na zahranicnim foru, na spunty maji hodne slusny vysky, detailu mozna az moc

, prostor mi prijde nic moc tak jako u vsech spuntovych sluchatek to myslim samozrejme obrazne, taky je strasne dulezity vybrat spravnou velikost navleku a hlavne najit spravne mistecko usazeni ve sluchovodu coz neni ze zacatku vubec jednoduchy, dynamika je taky v pohode. To je tak vse co k nim muzu napsat, v sobotu jsem se do nich tak zaposlouchal ze bylo opravdu slozity je sundat z hlavy jsou moc zabavny, jediny co mi vadi je.....ale to si necham pro sebe
Prirovnavat takova sluchatka ke klasickym jiz povazuju za nesmyslne, mohou byt dobrym doplnekem, maji sve vyhody a prednosti, nekomu mohou dokonce znit zabavneji, ale ten prostor se kvalitnim klasickym sluchatkum nevyrovna. Tot vse, je to jen muj nazor a jedna se o jedny z nejlepsich spuntovych sluchatek ktera se dnes prodavaji, strasne moc zalezi na mp3prehravaci. Jeste kdyz matne zaspominam na triple.fi, ty na me udelali taky velky dojem, v prirozenosti uhlazenosti a hlavne dynamicnosti.