jaká sluchátka na domácí poslech ?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 23. 4. 2008 12:06

O zvuk nejde, hrajou parádně, ale někomu vadí větší přítlak na uši.
Grado Labs bylo u starších modelů vyčítáno, že mají opravdu vysoký přítlak na uši a to se zdálo mnoha lidem nepříjmené, proto firma se firma ponaučila a přítlak zmenšila, takže je celkem možné, že pánové mají starší kousky, ale to je jedno.
Grada, co mám já, mají přítlak pohodlný, pro mě akorát. Ber to tak, že mám úplně nová, tak 4 měsíce stará sluchátka, která nemají ani krapet opotřebované molitany na měničích, takže mám uši jak v bavlnce. Uvidíme za nějaký rok, jak se situace změní a jestli vůbec změní.

Já osobně jsem Grada bral přes net na risk. Řekl jsem si, že když budou na nic, tak je jednoduše vrátím, ale k tomu nedošlo a jsem s nima opravdu spokojený. Vše se můžeš dočíst i v recenzích, které jsem napsal, jsou tady na fóru.
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod F1l1p 23. 4. 2008 12:34

Pokud vím, tak Oneill je kupoval nedávno, já mám cca 1,5 roků starý model (ale s úplně novými náušníky). Ale to je stejně jedno. Jen chci poukázat na to, že někomu sednou a někomu. Každopádně v případě zakoupení sluchátek přes internet je 14 dní lhůta vrácení zboží bez udání důvodu, takže není zas až tak co řešit.
F1l1p
Junior

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 23. 4. 2008 14:36

;-) tak, tak :) Když to bude na nic, tak s vrátí a bude klid:)
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod Wild_cz 29. 4. 2008 14:43

mám Grada SR60 a nemůžu si je vynachválit. Podle mého subjektivního názoru jsou velmi pohodlné a i jejich trochu "retro" styl se mi moc líbí. Mylsím ze za tu cenu kvalitnější sluchátka nedostaneš, ale jsou na to názory ruzné. Je to o zvyku a o tom jakou hudbu chces poslouchat. Podle mě ty grada zvládnou vše od klasiky po heavy metal moc dobře.
Pokud by si ale nechtěl dávat 2800 za grada, tak doporučuji Senny PX100 (me osobne se moc zvukovy projev u koss porta pro moc nelíbí - nemám rád úplně basový projev, ale špatná sluchátka to nejsou) jinak mohu ještě doporučit jakýkoli HD model od senn.
Marťas, Nikon D80, Nikkor 18-70, nikkor 85mm 1,8, metz 58 AF-1
Marťas, ipod classic, jays d-jays, koss porta pro, Grado SR 125
Wild_cz
Junior

Předchozí stránka