od M.i.c.r.o 7. 5. 2008 10:03
Čiao, sice to tu spíše jen tak pročítám, ale ty Altecy mám už nějakou dobu z CZC. Nebojte se toho že by to byla kopie, jsou to originály. Moc pěkně a kvalitně udělané, samozřejmě zůstává komfort odpojitelných a vyměnitelných kabelů jako u UE Super.fi3. Jsou to prostě jenom přebrandovaná UEčka, s lepší povrchovou úpravou. Takový ten matný gumový plast. Testil jsem hodně ty nástavce a nakonec jsem skončil u těch nejmenšíách silikonů.
Taky nasazování těch sluchátek do ucha, tak aby dobře zapadly chce cvik, ale dejte pozor je to šíleně důležité, protože zvuk se hodně mění, hlavně co se basů týče.
Když mi došly, byl jsem připraven na to, že budou mít méně basů, a taky to tak bylo. Pak jsem se ovšem naučil nasazovat, a zvolil správné silikony a je to o 100% lepší. Na nedostatek spodků si rozhodně stěžovat nemohu. Výšky je pravda, že nejdou do nejvyšších sfér,ale jsou hezky prokreslené a detailní. Celkově příjemný, slušně vyrovaný zvuk. Měl jsem před tím několik špuntů, počínaje Koss The Plug, pak Sony, Senny CX400, ale tyto jsou opravdu nejlepší. Myslím že za ty penízky není lepší volba.