Altec Lansing UHP306 x creative aurvana atd..

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 28. 4. 2008 18:32

MikiV65:

Sennny jsou dosta bassovy a já tenhle zvuk nějak nemusím. Hrajou ok, ale už tak ok nesedí v uchu, což je pro mě škoda.
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 4. 5. 2008 11:25

takze Altecy objednany, az dorazi, podelim se o nejake ty zkusenosti
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jersey II. 4. 5. 2008 12:30

Dzordano_Bruno píše:Velice mi to kvalitou připomíná PORTY. A takové Ty řečí, že Senny nemají bassy, mají a opravdu parádní:)

Já bych zase až tak nadšený nebyl. Přeci jen je projev CX300 poněkud méně přirozený, umělejší. Sice je frekvečně vyrovnanější než Koss portaPro, ale přeci jen dle mého názoru zaostávají.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 4. 5. 2008 13:31

Jasně, zvuk je plochý, někdy dokáže pěkně skřípnout, ale v sféře sluchátek pecky/špunty jsou to zatím ty nejlepší, co jsem si do ucha pracně dal :) Takže je hodnotím docela příznivě, ale bohužel nikdy nebudou sluchátka(špuntová) hrát tak dobře jako klasická, držme se v reálných cenách. Ne nad 10 000. Čekám na Dvorixovo popis Alteců. Alteci jsou jelvěnjší a pokud budou hrát stejně, tak není co řešit.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod Jersey II. 4. 5. 2008 13:37

Hlavně bych chtěl slyšet Creative Urváno, to někde musím splašit. :wink:
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 4. 5. 2008 18:41

O těch tu taky padlo slovo, ale já si radši počkám na Dvorixe s jeho názorem na Alteci, jestlu budou gut, tak si je objednám. CX mají moc bassů, na ty já moc nejsem.
Creativy - četl jsem nějakou recenzi a ten dotyčný o ní tak básnil, až mi přišlo, že je to nějaký šašek, co má první špunty do uší a nikdy neslyšel nic jinýho než ťamanovo pokusy o sluchátka :D
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 4. 5. 2008 20:56

Porovnam je se Sony 71 a s Portama, to snad bude stacit. Mam jeste moznost s Kossama UR18,ale to je asi zbytecny...
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 4. 5. 2008 21:14

Porty je hlavní měřítko, sice to nejde testovat a porovnávat, ale pokud zvuk bude podbnej, tak není co řešit a objednávám.

A ještě přidám.
Nesmí jen bassový prvek extrémně vynášet.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 4. 5. 2008 21:19

No, predpokladam, podle ohlasu, budou vice vyrovnane, takze pokud bych moc hudroval na nedostatek basu, vime co za tim stoji (porty :-) ). Ale vlastne to je to, co od nich ocekavam, mene basu nez u Porta, vice izolace (vlakem s Portama je fakt o sluch)... Jako, ze se vyrovnaji Kossum, to nemuzu zatim soudit...
btw nevite nekdo, proc Linux, i kdyz mu naridim cj klavesnici porad nechce poslouchat...smejd jeden rychlej... :D
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 4. 5. 2008 21:24

Já jsem na bassovost docela vysazenej, od doby, co mám Grada to prostě nemůžu ani slyšet, jak vše duní. Je mi jasné, že Altcei nebudou perly, ale chci něco na cesty a vyžaduju, aby to hrálo. Upravím to, když budou hrát jako PX100(mají prý méně bassů) tak budu spokojen. No čekám na Tvoje vyjádření a popravdě se nemůžu dočkat.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 4. 5. 2008 21:28

To mi povidej, snad CZC a posta nezklame a dorazi to vcas
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 4. 5. 2008 21:31

Copa CZC, ale Česká Pošta:) NEschopnost doručení domů je šílená. Ze dne na den to sice bude doručený, ale jen na poštu, takže pokud to chceš nejdřív a bude vědět, že to CZC poslalo, tak druhý den jdi na poštu a vyszvedni si to.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 4. 5. 2008 23:12

Stejne mi to prijde do kt a budu tyden v plz, tak den me nezabije.
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod M.i.c.r.o 7. 5. 2008 10:03

Čiao, sice to tu spíše jen tak pročítám, ale ty Altecy mám už nějakou dobu z CZC. Nebojte se toho že by to byla kopie, jsou to originály. Moc pěkně a kvalitně udělané, samozřejmě zůstává komfort odpojitelných a vyměnitelných kabelů jako u UE Super.fi3. Jsou to prostě jenom přebrandovaná UEčka, s lepší povrchovou úpravou. Takový ten matný gumový plast. Testil jsem hodně ty nástavce a nakonec jsem skončil u těch nejmenšíách silikonů.
Taky nasazování těch sluchátek do ucha, tak aby dobře zapadly chce cvik, ale dejte pozor je to šíleně důležité, protože zvuk se hodně mění, hlavně co se basů týče.
Když mi došly, byl jsem připraven na to, že budou mít méně basů, a taky to tak bylo. Pak jsem se ovšem naučil nasazovat, a zvolil správné silikony a je to o 100% lepší. Na nedostatek spodků si rozhodně stěžovat nemohu. Výšky je pravda, že nejdou do nejvyšších sfér,ale jsou hezky prokreslené a detailní. Celkově příjemný, slušně vyrovaný zvuk. Měl jsem před tím několik špuntů, počínaje Koss The Plug, pak Sony, Senny CX400, ale tyto jsou opravdu nejlepší. Myslím že za ty penízky není lepší volba.
M.i.c.r.o
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 7. 5. 2008 14:51

To chcete říci, že Ultimate Ears super.fi 3 Studio za 2500 Kč = to samé co Altec Lansing UHP306 za 650 Kč ?! Vždyť to nevypadá ani podobně. Odkud je tato informace?
Radek.Hulan
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka