Nová sluchátka po krádeži ?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod sairus 15. 5. 2008 18:37

Zdravím všechny vášnivé posluchače.
Před 14-ti dny jsem si koupil nový Mp3 Sony a psal jsem takovou minirecenzi/srovnání. Poslouchal jsem na CX300, které jsem měl rok a půl, ale včera mi v práci nějaký zákazník vykradl batoh s doklady, peníze, kreditky, nový přehrávač, sluchátka... no celkem asi za 10500,-. Policie nejspíš nic nedohledá a tak si chci koupit nová sluchátka. S CX300 jsem byl velmi spokojen a rád si je koupím znovu, ale zajímalo by mě jestli v ceně kolem 1500,- nejsou zvukově lepší sluchátka? Víc investovat nechci a chci sluchátka lehká, malá, do uší s lepším zvukem než CX300.
Pokud někdo máte zkušenost s takovým výrobkem a mohli jste porovnat s CX300 - prosím poraďte.

Díky

PS: bacha na kryply zlodějský! ten přehrávač a sluchátka mě ***** víc než celá peněženka s 6000,- a s doklady i když má menší hodnotu. Prostě je to o citech. Pokud někdo náhodou uvidíte někde v bazaru nebo na aukcích Sony S516 (4gb, černý) a sluchátka CX300 (stříbrná) dejte mi prosím vědět abych si to prověřil. Rozhodně k tomu nebude mít příslušenství ani doklady. Při nalezení odměním toho kdo mi pomůže. Díky, Díky!
sairus
Junior

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 15. 5. 2008 18:42

To naštve.
Ale jinak sluchátka UHP 336 od Altecu.
A tím hledáním, uvěď město, kde se to stalo.
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod Topes 15. 5. 2008 18:52

To by me nastvalo.
No k veci : ja jsem si koupil cca za 700 altec lansing uhp 306 na czc.cz a jsem spokojen. Maji to byt podle informaci rebrandovane ultimate ears metro fi 2, takze vlastni ultimate pod jinou znackou. Nevim, co je na tom pravdy, ale vypadaji uplne stejne, ale normaln UE jsme neslysel tak nevim. Se sluchatky jsem spokojen, ale chce je par dni rozehrat, protoze ze zacatku hrajou jak nejake lacne pecky ( to me pekne zaskocilo ) ale pak to je pohoda. A taky me celkem tlacily v uchu ale uz ne, takze bud je to zvykem, nebo se moje usi/sluchatka nejak prispusobily :-D
Huawei ascend G620s
Topes
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 15. 5. 2008 18:57

in ear typ je jen o zvyku. Jak jsem si pročítal tady například Dvorixovo, Jerseyho recenze, tak si prostě zvykli:) Mně přijdou doufám, co nejřdív 336
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod sairus 15. 5. 2008 18:57

Dzordano_Bruno píše:To naštve.

Praha 7 - Holešovice
Na ty Altec se tedy zkusím podívat jsi si ale jistý, že hrajou lépe než CX300?
sairus
Junior

Odeslat příspěvekod sairus 15. 5. 2008 19:06

EEE tak tohle nasazování by mi asi vadilo :( Věřím, že zvuk bude super, ale raději bych nějaká s normální konstrukcí. Ty 306 vypadají lépe - hrají ale lépe než CX300?
sairus
Junior

Odeslat příspěvekod Topes 15. 5. 2008 19:44

sairus píše:

EEE tak tohle nasazování by mi asi vadilo :( Věřím, že zvuk bude super, ale raději bych nějaká s normální konstrukcí. Ty 306 vypadají lépe - hrají ale lépe než CX300?

Hele, nevim jak hraji cx-ka , ale tema Altecama nic nezkazis, ale je to jen muj nazor ;-)
S 15 stovkama stejnak nic prevratnyho asi nevyberes. Ja si casem zkusim nasporit na q-jays. Na ne jsem cetl samou chvalu.
Huawei ascend G620s
Topes
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod palinoch 15. 5. 2008 20:06

tak na q-ecka si teda spor!
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mobil-man 15. 5. 2008 20:59

za 1500 kup Sony EX85

Nevim, co reknes na design, ale kvalitou zvuku jsou lepsi nez CX
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod MikiV65 16. 5. 2008 16:16

To naštve taková krádež.Něco podobného se mi taky stalo.
Pokud jsi byl s CX300 spokojený tak bych šel do nich klidně znova.
Jestli chceš něco jiného tak třeba DENON AH-C351 nebo J-Jays a potom už dražší ultimate ears metro.fi 2 nebo DENON AH-C551.
Ale CX300 jsou skvělá sluchátka ale je to na tobě.
MikiV65
Junior

Odeslat příspěvekod sairus 16. 5. 2008 19:01

po úvaze znovu objednám cx300 , vyhovovali mi ve všem :). Ale díky za rady.
sairus
Junior

Odeslat příspěvekod hmpf 16. 5. 2008 21:41

Jestli si budes znovu kupovat sony prehravac, doporucuju denon C551. Od te doby co jsem prodal q-jays tak na sony ex82 velmi podobny CX300 uz nemuzu poslouchat bez dynamiky, stavy, co si budem povidat neni cesty zpet jak poslechnes alespon neco ze stredni tridy. C551 za svou cenu jsou vynikajici a k sony prehravacum vyborna volba.
Sveda Blipo PRO, Alessandro MS1000
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod seko0408 17. 5. 2008 19:53

no ja mam earphones EP-630 som snimi ties spokojni a as si ich mrknes tak vyzeraju asi tak isto ako tie tvoje, len si este omrkni parametre, maju perfektny bass, a stoja len cca 700,-
Nokia 5800XM => Orange SK
Sony NWZ-A815 => Earphones EP-630
seko0408
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DevAstor 18. 5. 2008 01:24

EP-630 nejsou tak dobre, ale co vic chtit za 4 kila ze
take bych doporucil Sony EX85, ze skusenosti vim, ze jsou daleko lepsi nez EP-630 a podle ostatnich by meli byt lepsi i nez CX300

btw kamosovi ukradli mobil a tak si koupil stejny v bazaru, uplne stejny i vyrobni cislo sedelo ;)
DevAstor
Junior

Odeslat příspěvekod sairus 18. 5. 2008 12:09

Tak jsem si nakonec objednal Sony MDREX90LP . Doufám, že budou lepší než CX300, trochu mě ale mrzí, že nemají asymetrický kabel.

Pak rozhodně napíšu své dojmy a srovnání s CX300.
sairus
Junior

Další stránka