Zdravím všechny vášnivé posluchače.
Před 14-ti dny jsem si koupil nový Mp3 Sony a psal jsem takovou minirecenzi/srovnání. Poslouchal jsem na CX300, které jsem měl rok a půl, ale včera mi v práci nějaký zákazník vykradl batoh s doklady, peníze, kreditky, nový přehrávač, sluchátka... no celkem asi za 10500,-. Policie nejspíš nic nedohledá a tak si chci koupit nová sluchátka. S CX300 jsem byl velmi spokojen a rád si je koupím znovu, ale zajímalo by mě jestli v ceně kolem 1500,- nejsou zvukově lepší sluchátka? Víc investovat nechci a chci sluchátka lehká, malá, do uší s lepším zvukem než CX300.
Pokud někdo máte zkušenost s takovým výrobkem a mohli jste porovnat s CX300 - prosím poraďte.
Díky
PS: bacha na kryply zlodějský! ten přehrávač a sluchátka mě ***** víc než celá peněženka s 6000,- a s doklady i když má menší hodnotu. Prostě je to o citech. Pokud někdo náhodou uvidíte někde v bazaru nebo na aukcích Sony S516 (4gb, černý) a sluchátka CX300 (stříbrná) dejte mi prosím vědět abych si to prověřil. Rozhodně k tomu nebude mít příslušenství ani doklady. Při nalezení odměním toho kdo mi pomůže. Díky, Díky!