Tak jsem ze sluchátka.net objednal zase CX300 . To proto, že teď musím nakoupit plno ukradených věcí a mám dost výdajů. Dokonce musím vydržet se starým Shiro SX

(. Zvuk je z něj naštěstí dostačující.
Dost uvažuju také o Ety ER-6i , která si ve studiu nechám předvést. Dokonce by mělo jít je tam vyměnit - což je super, protože teď nějakou dobu nemohu do Prahy. Nějaké to storno bude, ale s tím počítám

.
Jinak CX300 od první série kterou jsem koupil před rokem a půl doznali několik změn. Pamatuji si, jak jsem se je asi před půl rokem pokoušel nacpat do zapůjčeného iPhonu (bez úspěchu). Docela jsem se divil, že Sennheiser všude píšou, že CX300 jso s iphonem kompatibilní a ty moje prostě NE

.
Nová série má nový obal, trochu jinak zabalená sluchátka, menší jack pasující i do iPhonu a řekl bych trochu jiný kabel. Kabel se mi zdá takový tvrdší a méně ohebný, než původně. Povrch sluchátek je nyní lesklý(první byli matnější). Taky mě trochu víc tlačí v uších a hrají trochu tvrději... Domnívám se, ale že po určitém čase se silikony změkčí a bude lepší pohodlí i zvuk tak jako dřív. Možná se prostě jen musí trochu "povolit" silikony, nebo se sluchátka opravdu rozehrají lépe. Osobně se ale domnívám, že je to jen silikonama, které jsou nové a tvrdé.
Jinak doporučuju sluchátka.net pro jejich rychlost odpovědí na emaily, osobní přístup a solidárnost. Navíc sluchátka jsou levnější než kdekoliv jinde a bez poštovného i dobírečného!! Navíc možnost vyzkoušení nebo vrácení sluchátek je prostě SUPER!
Není to reklama, ale doporučení pro ostatní.
PS: těším se až zkusím ER-6i

, ale zvuk ze Sony mi fakt chybí...

PARCHANTI ZLODĚJSKÝ..