Nová sluchátka po krádeži ?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Mobil-man 18. 5. 2008 12:27

urcite budou lepsi... CX300 jsou podobny s EX71/51 a tyhle 90ky jsou podle recenzi znatelne lepsi.
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod DevAstor 18. 5. 2008 12:46

urcite pak dej vedet
DevAstor
Junior

Odeslat příspěvekod sairus 18. 5. 2008 14:41

Trochu jsem si proklepl prodejce od kterého jsem to chtěl objednat ale raději se toho vzdám. Po světě putují statisíce padělků sluchátek Sony i Sennheiser a tak si raději zaplatím 3xtolik za opravdovou originalitu a záruku. Vyzkouším Sony EX85 a pak si dělám velký zálusk na Sennheiser CX 95. U Sennu je problém, že nemám kde je vyzkoušet :-(. Určitě nebudou horší než CX300, ale mám strach že rozděl nebude stát za dvojnásobnou cenu.
Rozhodiji se tedy:
Sennheiser CX300 (dají se sehnat za 1000,- a mám je ověřené)
Sony EX85/90 (EX85 mám možnost vyzkoušet a tak porovnám s CX300)
Sennheiser CX 95 (můj favorit ale nemám kde zkusit a moc se bojím, že zvuk nebude oproti CX300 o moc lepší :()

Pokud někdo slyšel CX95 dejte prosím vědět. Mám k té značce velké sympatie.
PS:jsem teď hrozně nerozhodný :-) zasranej zloděj...
sairus
Junior

Odeslat příspěvekod eraser_svk 18. 5. 2008 17:37

a co q-Jays ?
HP Pavilion dv7-6110 > foobar2000 > EMU 0202USB > BVaudio Headamp >
---Sennheiser HD 600 (na doma, main monitoring)
---Audio-Technica ATH-50M (na cesty, check-monitoring)
-- Sennheiser HD 555 + reflector mod (pomaly hľadajú kupcu :)
eraser_svk
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 18. 5. 2008 17:46

Neni to cenove trosku jinde?
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pHp 19. 5. 2008 11:02

CX 95 jsou spíše luxusní než zvukově vylepšená sluchátka. Když chceš Senn., pak raději už opravdu vyšší kategorii: CX 6. Seš ale zase poněkud cenově výše.
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sairus 20. 5. 2008 17:47

Tak jsem ze sluchátka.net objednal zase CX300 . To proto, že teď musím nakoupit plno ukradených věcí a mám dost výdajů. Dokonce musím vydržet se starým Shiro SX :-((. Zvuk je z něj naštěstí dostačující.

Dost uvažuju také o Ety ER-6i , která si ve studiu nechám předvést. Dokonce by mělo jít je tam vyměnit - což je super, protože teď nějakou dobu nemohu do Prahy. Nějaké to storno bude, ale s tím počítám :).

Jinak CX300 od první série kterou jsem koupil před rokem a půl doznali několik změn. Pamatuji si, jak jsem se je asi před půl rokem pokoušel nacpat do zapůjčeného iPhonu (bez úspěchu). Docela jsem se divil, že Sennheiser všude píšou, že CX300 jso s iphonem kompatibilní a ty moje prostě NE :-(.

Nová série má nový obal, trochu jinak zabalená sluchátka, menší jack pasující i do iPhonu a řekl bych trochu jiný kabel. Kabel se mi zdá takový tvrdší a méně ohebný, než původně. Povrch sluchátek je nyní lesklý(první byli matnější). Taky mě trochu víc tlačí v uších a hrají trochu tvrději... Domnívám se, ale že po určitém čase se silikony změkčí a bude lepší pohodlí i zvuk tak jako dřív. Možná se prostě jen musí trochu "povolit" silikony, nebo se sluchátka opravdu rozehrají lépe. Osobně se ale domnívám, že je to jen silikonama, které jsou nové a tvrdé.

Jinak doporučuju sluchátka.net pro jejich rychlost odpovědí na emaily, osobní přístup a solidárnost. Navíc sluchátka jsou levnější než kdekoliv jinde a bez poštovného i dobírečného!! Navíc možnost vyzkoušení nebo vrácení sluchátek je prostě SUPER! :-)
Není to reklama, ale doporučení pro ostatní.

PS: těším se až zkusím ER-6i :), ale zvuk ze Sony mi fakt chybí... :-(
PARCHANTI ZLODĚJSKÝ..
sairus
Junior

Odeslat příspěvekod sairus 20. 5. 2008 19:46

zakládám nový topic na téma zhoršení CX300 - čtěte!
sairus
Junior

Odeslat příspěvekod DevAstor 20. 5. 2008 20:37

ale kde?
DevAstor
Junior

Odeslat příspěvekod sairus 20. 5. 2008 20:52

Devastor píše:ale kde?

zde: viewtopic.php?f=1712&t=1036365
sairus
Junior

Předchozí stránka