Tak včera jsem chtěl vyzkoušet jak mi budou sedět a jak to bude vypadat když si přehodím jednotlivá sluchátka (pravé za levé a opačně) - vytahuji kabel u levého špuntu, normálka, vytahuju u pravého... a v ruce mi zůstal kabel s tím konektorem do kterého se ten kabel strká... nechápu to, špunt jsem držel jednou rukou, konec kabelu druhou, stejně jako párkrát když sem si sluchátka koupil a zkoušel co mi sedí víc

volal jsem panu Perutkovi (sluchatka.net) kde jsem sluchátka koupil a sdělil mu co se mi stalo, ovšem dověděl jsem se, že záruka asi uznaná nebude, že jde o mechanické poškození...

to mě teda pěkně dostalo, utratit takovou sumu za sluchátka (a to jsem ješte jel do Prahy skoro 300km abych si je vyzkoušel, jestli mi vůbec budou sedět) a pak stačí jednou vytáhnout kabel, a je to v....

to sem si myslel jak mi díky výměnnému kabelu vydrží...
každopádně je zkusím vyreklamovat, v pondělí je posílám, ale bylo mi sděleno že moc stím počítat nemám...

naštvaný jsem teda dost, utratit takovou částku za jedny sluchátka, mít je čtyři měsíce a pak zistit že sou mi k ničemu...
přitom jsem je nosil vždycky pěkně poskládaná v originální krabičce, dávál na ně pozor, žádné tahání zasukovanéko svazku z kapsi apod.
tak si ostatní dejte pozor, a radši na kabel u špuntu moc nechytejte...