Padělky sluchátek

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod HondaMan 25. 7. 2008 07:54

Tak zrovna jedny takovéhle SENNHEISER CX 400 mám doma :-(
hrajou pěkně, ale už na několika místech se mi zlomil kablík :(
"He who sacrifices freedom for security deserves neither." Benjamin Franklin
HondaMan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pHp 25. 7. 2008 11:21

pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod strny88 26. 7. 2008 11:27

Super PROFI Sluchátka SONY MDR-V700 DJ MDR V700 cena na aukru 1590kč co myslíte??
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Junior

Odeslat příspěvekod Alphi 26. 7. 2008 11:32

strny88: co myslíme? Že buď neumíš číst nebo psanému textu nerozumíš. :lol: Viz první příspěvek.
Přineste mi šekovou knížku a paní krtkovou.
Alphi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Hesperus 26. 7. 2008 13:37

All my items are not original (real)

no já nevim, ale tohle bych přeložil jako: Všechny mé předměty NEJSOU (not) originální

a pak tam dál píše, že jsou MADE IN CHINA, ale že se svou kvalitou rovnají originálním a levná jsou proto, že v čině je levná pracovní síla a ještě nějak to okecává (že se těší na obchod a že budete určitě spokojeni atd.), takže tenhle prodejce se mi zdá seriózní - aspoň to přizná

nevim, kdo to překládal, ale buď neumim anglicky nebo
"...a volně přeloženo z ebay: Prodávám jen zaručené originály. Pokud byste však zjistili, že to originál není, vrátím Vám peníze." patří k nějakému jinému prohlášení a něco jsem špatně pochopil :)
Samsung Galaxy S22 Ultra, Sennheiser Momentum 4
Fiio K9 Pro ESS, Sennheiser HD595, Focal Elear
Ryzen 9 5900X, RX 6700 XT, 32GB RAM, Samsung 980 M.2 1TB, MSI Tomahawk B550, Fractal Design Ion+ Platinum 660W,
Hesperus
Junior

Odeslat příspěvekod Alphi 26. 7. 2008 14:56

Hesperus píše:"...a volně přeloženo z ebay: Prodávám jen zaručené originály. Pokud byste však zjistili, že to originál není, vrátím Vám peníze." patří k nějakému jinému prohlášení...

Přesně tak, to patří k typické nabídce na eBay.
Alphi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Carismatico 21. 8. 2008 16:54

Ted se tam objevil sluchatka Sony MDR-V700 DJ stoji 1199 ,- ale na internetu jsou za cenu okolo 4tis. Na obrazkach v aukci je originalni krabice atd...

Tady jsou uvedene v seznamu fake veci, myslite, ze jsou original nebo ne ? prodavajici k nim nema uctenku a jsou dovezene z USA
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Junior

Odeslat příspěvekod Alphi 21. 8. 2008 16:57

carreaum17: nevěřit, nebrat!
Pokud je tedy nechceš vzít s tím že jsou fejkózní.
Alphi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Carismatico 21. 8. 2008 17:22

Achjo, už jsem je chtěl koupit, ale ještě, že existuje tento thread. Díky za radu

Zajímavý před chvilkou se tam objevil nový prodejce - cena 1 299,00 Kč a prodává 10 ks...Asi taky FAKE
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Junior

Odeslat příspěvekod Alphi 21. 8. 2008 17:31

Tak tak, za tyhle ceny je to jasný.
Alphi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pHp 25. 8. 2008 23:01

Na čínských serverech se začaly objevovat Sennheiser HD 202. Schválně, kdy se objeví na aukru? (JBL tam byly během chvilky.)

//eraser_svk : doplnene do zoznamu
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod divxfan 26. 8. 2008 21:06

pHp píše:Na čínských serverech se začaly objevovat Sennheiser HD 202. Schválně, kdy se objeví na aukru? (JBL tam byly během chvilky.)

tipuju, než dojde první zásilka od soudruhů z číny :(
divxfan
Junior

Odeslat příspěvekod Jimm_ik 29. 8. 2008 15:12

Dobrý den všem. Bohužel jsem si na Aukru objednal sluchátka PX 200 dříve než sem si tuto diskuzi přečetl. Jsou už zaplacená a teď už jen čekám až přijdou. Hned jak je budu mít v rukou tak je otestuji a nafotím. Doufám, že sem narazil na originál :).
Jimm_ik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kretinooo 29. 8. 2008 17:46

Takže pHp, díky moc, pže dneska jsem už koupil z Aukra tyto sluchátka: JBL Reference 220. Cena kolem 500Kč :) Naštěstí týpek, který je prodává je ještě neodeslal, a neměl nic proti zrušení, takže v klídku...
kretinooo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pointmann 30. 8. 2008 11:41

Pokud chceš originální px200 zavolej mě 777825448 mám je z Brněnské Olympie ze Sony centra,mám i paragon,jako nová,používaná asi 7 dnů bez jakéhokoli poškození
Pointmann
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka