Padělky sluchátek

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod pHp 12. 11. 2008 10:31

...prostě komu není rady, není ani pomoci!
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod brasil7 12. 11. 2008 10:48

nejspíš spolíhá, že to nikomu za ty prachy posílat zpět nestojí
brasil7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod D.Bar 12. 11. 2008 16:29

brasil7 píše:ještě k tomu lonsdale shop.

dneska jsem kontaktoval prodejce, na aukru CX500 prodává za 399kč, zaručil se že jsou originální a kdyby se mi to nezdálo, pošle údajně peníze zpět. Tak nevim, je to fakt dilema :-[

To keď urobíš tak ja už neviem čo.... potom si môžeš pískať
Reloop RMX 40 USB + Technics RPDH 1200 + Pioneer CDJ 400 + TRAKTOR PRO
D.Bar
Junior

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 13. 11. 2008 11:13

Když na to nemám, tak to nebudu kupovat někde za rohem, z divný obchodu, divnou cenu.. Já vás lidi prostě nikdy nepochopím..

Brasil7: Kup je, buď budeš mít originály nebo padělky. Ani jedno nepoznáš, protože s tím nemáš zkušenosti. Takže je to vlastně jedno. Pokud chceš opravdové originály a nechce se Ti riskovat, kup je ze solidního krámu. Cena nebude 400 ale několikrát vyšší.
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod The Wolverine 15. 11. 2008 11:06

Nebo raději sežeň CX 300 třeba ze sluchatka.net za slušnou cenu. Je to stejný model a navíc nemá regulátor hlasitosti.
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Candy 30. 11. 2008 11:57

Narazil jsem na aurku na CX500 za cca 800Kč, má tam 5 kusů. Co myslíte?
http://www.aukro.cz/item488180275_sennh ... _nove.html
Candy
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 30. 11. 2008 12:10

ja nevim ze si nedate pokoj...jinak daji se sehnat jiz za 1500,- podle obrazku stejne nepoznas jestli jsou nebo nejsou padelky a taky nevim jak je budes pripadne reklamovat... moje rada kasli na ne a radeji zkus cx300 ktery se daji sehnat jiz kolem tisicovky a ten zvukovy rozdil za ty prachy podle mne nebude stat za to...jinak tady na avmanii je primo srovnani cx300 vs cx400 vs cx500 tak si pocti a napis jak si se rozhodl...
kultus
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Candy 30. 11. 2008 12:15

Radsi na to aukro kaslu, díky :)
Candy
Junior

Odeslat příspěvekod ondris9 7. 12. 2008 09:09

Tady už to teda moc nežije, ale v tomhle směru bych se aukra nebál. Nedavno jsem zkusil objednat sluchadla Koss Spark Plug a pohoda. Vyšlo to asi na 390kč :)
HP 430 G2
Xiaomi Mi A1
ondris9
Junior

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 7. 12. 2008 10:21

:D Plug taky takoou cenu mají...Ale třeba Sony V700 za pooviční cenu museli by být hodně staré...
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mustti 7. 12. 2008 15:05

Ja sem treba psal na aukro http://aukro.cz/item498681282_vanocni_m ... cx500.html ohledne teto aukci, a prodavajici me ujistoval ze jsou to originaly, ze je jen kupuje ze zahranici ve velkem mnozstvi a kdyz nebudu spokojen ze mi vrati penize. Ale i tak tomu moc neverim, takze premyslim o Creative Earphones EP-630. Nebo mozna i o KOSS Spark plug, i kdyz vim ze pry silene basuji. Ale zase ted mam taky creative sluchatka a v mp3 si jeste zapinam Bass Boost a tak nevim zda by mi to tak moc vadilo. Ono nejhorsi ze clovek si to nevyzkousi.
mustti
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pHp 8. 12. 2008 09:25

Trefils to výborně. To je jeden z největších prodejců tohoto padělku. Už se také na něj něco chystá.
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mustti 8. 12. 2008 10:07

A me jak se dusoval ze jsou prave. V tom pripade ale nechapu ty zakazniky, ze to nepoznaji a neprijde jim to divne. Uz to sleduji tak mesic a on tech sluchatek prodal za tu dobu uz nejmin 50 (a kdovi kolik predtim) a pritom ma same kladne ohodnoceni. To nikdo nepozna? To jim neprijde divne ze sluchatka za dva litry hraji skoro stejne jak ty jejich za 2 stovky? :roll:
mustti
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Candy 8. 12. 2008 10:40

To znamená jediný, pojďmě prodávat padělky a vyděláme majlant.
Candy
Junior

Odeslat příspěvekod worech 8. 12. 2008 16:49

mustti píše:A me jak se dusoval ze jsou prave. V tom pripade ale nechapu ty zakazniky, ze to nepoznaji a neprijde jim to divne. Uz to sleduji tak mesic a on tech sluchatek prodal za tu dobu uz nejmin 50 (a kdovi kolik predtim) a pritom ma same kladne ohodnoceni. To nikdo nepozna? To jim neprijde divne ze sluchatka za dva litry hraji skoro stejne jak ty jejich za 2 stovky? :roll:

no, vono to tam nakupujou lidi, co se v tom třeba zas až tak moc nevyznaj a jejich přednes jim stačí.Mám doma jedny fake PX100 a když si pohraješ s ekvalizerem, tak nehrajou úplně špatně.Zatim sem neměl možnost je porovnat s origo, ale až se potkám s člověkem, co je u nás má, tak to otestuju.
Koss Porta Pro s iRiver T60 4GB black
Sansa Clip 4GB + 8GB silver, Altec Lansing UHP306
worech
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka