On to je počítačový obchod, to trochu vysvětluje cenu. Zřejmě si na ně dávají obchodní marži jako na počítače, kde je obecně nízká (na rozdíl od spotřební elektroniky). Záruky bych se nebál, pokud ta firma nekrachuje.
zkoušel někdo už obědnávat ty senny 555 z toho k24? mam v plánu jejich koupi . Právě jsem našel bazarovy za 1500,- a pak v tom k24 novy za 2K takže mam v planu jit do nich radši. diky
tak mi dneska došli z k24.cz ...porovnaval jsem fotky krabice ve které mi došli s originální a byly stejné a už jen přítomnost surround reflectoru asi dává na jevo že jsou pravé
slyšel jsem jen horší modely 555tky jim zrovna nešly...ale tak snad když by to byla kopie by tam nebyl ten surround reflector a tak ..nebo to kopirujou až tak?:) jinak krabica je stejná jak maj krabice ostatní co sem koukal na guglu psali že dojdou za 2-3 tydny a došly za tyden.
no nějaky 2 listy s tím došly...sem to hodil do šuplýku ...sem unesen ze sluchátek spíš jako taky mě udivila...sem malem koupil 3roky jety za 1500,- pak sem naštěstí našel toto ... až budu na svym komplu nafotím krabici a sluchátka ať pak můžou zkušení posoudit jestli je padělek ,nebo origo,ale když sem srovnával i vnitřky mušlí s vnitřkama v tematu o modu,taky sedělo .