Jaké jsou senny cx 95 (tema aj o q-jays)

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod slayers 22. 7. 2008 15:25

Zdravím a prosím o informace a zároveň o radu.V současné době vlastním cx 300,jelikož jsem celkem spokojen,ale chci výš,myslel jsem na cx 95,no nic jsem se o nich nedočet jenom dohady.Dovede někdo dle zkušenosti poradit?Nejsem uzavřen ani jiné značce,ale tak do 2500,podobná témata tady jsou ale třeba bude ještě nějaký názor na víc,všem předem moc dík.

//eraser_svk : Upraveny nazov temy.
Noble Audio Galaxys, Lumin D2, Pro-Ject Xtension 10, Pro-Ject Phono RS, Kinki Studio MX1+, Audiovector R3 Avantgarde a nějaký Heimdall 2.
slayers
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod Alphi 22. 7. 2008 15:35

Neporadím ti ohledně CX95, ale zkusím ti nasadit brouka do hlavy:
2500,- je IMHO nízkej limit u IEM. Přišetřil bych a šel do nějakých slušnějších, ty do dvou a půl tisíce by ti mohly brzy přestat stačit. O:-)

Třeba jestli máš nějaké příbuzenstvo ve státě kam Earphonesolutions posílají, mají super.fi 5 Pro za $189 včetně pošty do Evropy, což by nebylo tolik nad limit.
Přineste mi šekovou knížku a paní krtkovou.
Alphi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slayers 22. 7. 2008 15:58

A co třeba Jays d-jays,na sluchátka v ceně nad 2500-3000 bych měl docela rád i záruku,přesto moc dík za brouka,sem vděčnej za každou radu,je toho tolik že člověk neví.
Noble Audio Galaxys, Lumin D2, Pro-Ject Xtension 10, Pro-Ject Phono RS, Kinki Studio MX1+, Audiovector R3 Avantgarde a nějaký Heimdall 2.
slayers
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod Alphi 22. 7. 2008 16:02

slayers píše:na sluchátka v ceně nad 2500-3000 bych měl docela rád i záruku

Třeba zrovna Ultimate Ears ti jako výrobce dávají dvouletou záruku. A mají uživatelsky vyměnitelný kabel který koupíš za šest stovek v ČR... hlod... hlod... ;-) :D

//a přenechávám pole dalším. :D
Přineste mi šekovou knížku a paní krtkovou.
Alphi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod eraser_svk 22. 7. 2008 16:29

Mne sa Alphiho napad paci a suhlasim s nim, hrozil by dalsi upgrade, tak preco neusetrit a nezobrat uz rovno nieco lepsie ? ;-) . Co sa tyka UE 5 zo zahranicia, vyzera to na velmi dobru kupu - za tu cenu dostanes zvuk z uplne inej triedy. Proti hovori v poslednej dobe dost negativne ohlasy na dielenske spracovanie vyrobkov UE

viewtopic.php?f=1712&t=1038442

Preto by som poradil zobrat rovno overene Q-Jays.
HP Pavilion dv7-6110 > foobar2000 > EMU 0202USB > BVaudio Headamp >
---Sennheiser HD 600 (na doma, main monitoring)
---Audio-Technica ATH-50M (na cesty, check-monitoring)
-- Sennheiser HD 555 + reflector mod (pomaly hľadajú kupcu :)
eraser_svk
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod slayers 22. 7. 2008 18:51

For eraser:Ohodnoť prosím Tě procentuálně senny 300 - d-jays a q-jays,jde-li to.Ty q jsou docela pecka ale pokud se vyplatí přidám si.Popravdě špunty vyšší třídy jsem nikdy neměl možnost slyšet,takže ty % jsou pro mě dobrý vodítko,díky moc.
slayers
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod palinoch 22. 7. 2008 18:57

q-cka su tak dobre ze sa priplatit urcite oplati. dnesny priklad pocuval som hudbu na vezi a nieco som si chcel rychlo vypocut na q-ckach a dopadlo to tak ze som vezu vypol a pocuval som q-cka cca 1h a pol
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod eraser_svk 22. 7. 2008 20:08

slayers píše:For eraser:Ohodnoť prosím Tě procentuálně senny 300 - d-jays a q-jays,jde-li to.Ty q jsou docela pecka ale pokud se vyplatí přidám si.Popravdě špunty vyšší třídy jsem nikdy neměl možnost slyšet,takže ty % jsou pro mě dobrý vodítko,díky moc.

To by mal niekto, kto ich pocul vsetky dostatocne dlho :-) Davam do pozornosti toto vlakno a specialne prispevky od pHp, ktory sa o rozdieloch medzi Q a D priamo zmienuje.

Ja osobne by som bral Q-cka. Zo zahranicia ich mozes mat aj za velmi prijatelnu cenu, nie prilis vzdialenu od ceny D-ciek u nas. Ci by sa Q-cka oplatili tebe, je uz cisto len vec tvojich priorit. Moj nazor som uz spominal vyssie - ked uz upgrade, tak na pekne dlhu dobu ;-) Je dost mozne, ze po case by ti D-cka prestali stacit a znova by si uvazoval nad niecim lepsim - viem, o com hovorim :-[ ;-)
HP Pavilion dv7-6110 > foobar2000 > EMU 0202USB > BVaudio Headamp >
---Sennheiser HD 600 (na doma, main monitoring)
---Audio-Technica ATH-50M (na cesty, check-monitoring)
-- Sennheiser HD 555 + reflector mod (pomaly hľadajú kupcu :)
eraser_svk
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod slayers 23. 7. 2008 18:23

Zdravím,tak jsem se dostal cenově někam jinam než sem chtěl ale asi to vidím na q-jays.Prosím pište mi sem o nich více,přeci jenom potřebuju dolomit,bude dovolená a po ní musím mít už jasno.Díky.
slayers
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod slayers 23. 7. 2008 18:28

Může někdo prosím procentualně vyjádřit rozdíl senny cx300 versus q-jays,to by mi pomohlo velmi,pochopitelně z vlastní zkušenosti.Popřípadě i rozdíly ve zvuku.Díky.
slayers
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod palinoch 23. 7. 2008 20:23

Může někdo prosím procentualně vyjádřit rozdíl senny cx300 versus q-jays
co? percentuane? srandujes!!! to proste zrovnas asi ako TRABANT z BMW.
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jersey II. 24. 7. 2008 07:54

Ale tak, zase tak "zlé" to nebude. :wink: Leda by to BMW už také nebylo nejnovější.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod palinoch 24. 7. 2008 08:25

no jo no. tak dva roky stare :mrgreen:
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 24. 7. 2008 09:00

Pokud by jsme to vzali z koncernu BMW a přidali spoustu výbavy, Shure SE530 by byly Rolls-Royce Phantom, Q-JAYS @ BMW 760Li, CX95 @ BMW 550i, tak na CX300 stále zůstává krásné 335i.
oneill_sx1
Recenzent fóra

Odeslat příspěvekod palinoch 24. 7. 2008 09:12

Q-JAYS @ BMW 760Li, CX95 @ BMW 550i ani nie. Q-JAYS @ BMW 760Li, CX95 @ BMW 320i rok 1991.
palinoch
Mírně pokročilý

Další stránka