Jaké jsou senny cx 95 (tema aj o q-jays)

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod palinoch 24. 7. 2008 09:22

Q-JAYS @ BMW 760Li, CX95 @ BMW 550i ani nie. Q-JAYS @ BMW 760Li, CX95 @ BMW 320i rok 1991.
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 24. 7. 2008 09:25

Je to OT, ale při pohledu do ceníků sluchátek a BMW to mé přiřazení odpovídá. A cena Rolls-Royce je tabu.
oneill_sx1
Recenzent fóra

Odeslat příspěvekod palinoch 24. 7. 2008 09:29

tak tak :-]
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slayers 3. 8. 2008 09:00

Zdravím a omlouvám se že se tady na něco ptám a pak se diskuse nzučastňuju ale byl sem na dovče.Takže díky za názory,dá se říci že jsem rozhodnut pro q-jays ale přeci jenom je to poměrně dost za sluchátka a tak si chci být jistý že koupím nejlépe jak mohu v této cenové kategorii.Má někdo prosím lepší tip?Pokud by byla možnost poslechu,dal bych na své pocity ale bohužel.Proto se tak moc ptám.Předem díky.
Noble Audio Galaxys, Lumin D2, Pro-Ject Xtension 10, Pro-Ject Phono RS, Kinki Studio MX1+, Audiovector R3 Avantgarde a nějaký Heimdall 2.
slayers
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod palinoch 3. 8. 2008 09:28

slayers za tu cenu. pre pripadny zaujem ti v sukromnej sprave poslem nejaky link na recenzie. mozem citovat chlapika z iaudiophile.net madmana ktory si ich hned po uvedeni q-ciek na trh kupil asi po 4 mesiacoch pocuvania ako sam napisal cca10h denne, ze pri poruche by si bez vahania okamzite objednal nove.
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slayers 3. 8. 2008 09:31

For palinoch:za tímhle si na 100% stojíš ? ja ti osobne mozem bez najmensieho zavahania odporucit q-jays. perfektny komfort vyvazeny kristalovo cisty zvuk a su porovnavane s Shure 420 tak trochu aj s Shure triple 530. za tu cenu bez vahania. zarucujem maximalnu spokojnost.
Noble Audio Galaxys, Lumin D2, Pro-Ject Xtension 10, Pro-Ject Phono RS, Kinki Studio MX1+, Audiovector R3 Avantgarde a nějaký Heimdall 2.
slayers
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod palinoch 3. 8. 2008 09:48

ak mas rad zvuk ktory je vyvazeny z kazdej stany
ja ti osobne mozem bez najmensieho zavahania odporucit q-jays. perfektny komfort vyvazeny kristalovo cisty zvuk a su porovnavane s Shure 420 tak trochu aj s Shure triple 530. za tu cenu bez vahania. zarucujem maximalnu spokojnost.

tak za tym si stojim.
upozornim ta na vymenu filtrov. je som svoje filtre menil cca po 2mesiacoch a 1 tyzdni.
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Alphi 3. 8. 2008 09:51

slayers: měl bych pro tebe ještě jednu alternativu - Westone UM2.
Tady je Spyro porovnává s SE530.

Za $250 včetně pošty určitě stojí za zvážení.
Přineste mi šekovou knížku a paní krtkovou.
Alphi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slayers 3. 8. 2008 10:48

palinoch píše:slayers za tu cenu. pre pripadny zaujem ti v sukromnej sprave poslem nejaky link na recenzie. mozem citovat chlapika z iaudiophile.net madmana ktory si ich hned po uvedeni q-ciek na trh kupil asi po 4 mesiacoch pocuvania ako sam napisal cca10h denne, ze pri poruche by si bez vahania okamzite objednal nove.

Zájem určitě mám.
slayers
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod slayers 4. 8. 2008 07:27

Zdravím,tak po přečtení několika recenzí už mám jan jednu otázku nebo spíše ubezpečení.Hodně se v souvislosti s q-jays píše o slabším basu.Nejde mi o to aby sluchátka hrála nějak basověji ale aby bylo vše tak jak má být.Recenzenti píší že jde jenom o počáteční dojem.Sluchátka se o tolik rozehrají nebo jde o zvyk?Co je na tom pravdy?Pokud možno prosil bych o srovnání např. se senn.300,myslím co se množství týče,děkuji.
slayers
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod tino4 4. 8. 2008 11:03

kup si senny cx300 lebo ked kupujes na ebay a podobne mozu ti dat cinsku kopiu a ta nebude ani tak hrat ako cx300 (cx400)
tino4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pHp 4. 8. 2008 11:14

CX budou mít více basů než q-JAYS. (CX ale není takhle vysoko etalonem kvality.) Nejvíc záleží na tvých předchozích zkušenostech a směru, kam se chceš dostat.
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Wild_cz 4. 8. 2008 13:51

můžu vřele doporučit jays D-jays - mají jeden tlakový měnič (lepší a přesnější výšky než u vetšiny dynam. měničů) jsou cca za 2500 - jediné mínus by pro tebe mohly být trochu méně výrazné basy, ale to mě osobně právě vyhovuje :)
Marťas, Nikon D80, Nikkor 18-70, nikkor 85mm 1,8, metz 58 AF-1
Marťas, ipod classic, jays d-jays, koss porta pro, Grado SR 125
Wild_cz
Junior

Odeslat příspěvekod slayers 4. 8. 2008 20:28

Tak dá se říct spíš tři negativní názory tak nevím co teď.Sluchátka chci koupit tady v CR a moje zkušenosti předešlé jsou s koss plug,porta,koss HV pro a nyní senny 300 které jsem si kouopil jelikož mi absolutně vyhovuje špunt,kvůli isolaci hluku.Zvuk se mi zdá solidní ale stále mi v něm něco chybí.Nevím jestli je to mohutnost nebo spíš dynamika ale basů se mi málo nezdá,spíš jakoby málo tvrdé a tak hledám ve vyšší cenové relaci a nechci se za ty prašule zklamat.To dodávám proto že se snad někomu může už zdát že to moc řeším.Ale poslouchám denně poměrně dlouho kolem 3 hod. a chci už opravdu kvalitu.5000 tisíc je už pro mě ale opravdu strop.Prosím ještě o další názory ať mi to usnadní a pomůže ve výběru,díky.
slayers
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod pHp 5. 8. 2008 08:47

Ono je ale důležité si uvědomit, co ti chybí. Bez toho nemá vlastně význam sluchátka měnit.
pHp
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka