Herní sluchátka

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Neel12 14. 9. 2010 20:49

Bubaak, Máš ještě ty Senny s připevněným mikrofonem? Nechtěl by ses o tom trochu rozepsat?
http://www.last.fm/user/neel12
Neel12
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bubaak 14. 9. 2010 22:55

HD600 už odpočívají na skříni a vždy jim slibuji že si je poslechnu... skutek ale utek :-S
No sluchátka i mikrofon jsou nahrazeny. Nyní používám HD800 a mikrofon od Motoroly nabastlenej na kabel Tasker C121... Nevím co více by tě mohlo zajímat, já su spokojen :potichu
Přílohy
hernisluchatka2.jpg
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod ochechula 17. 9. 2010 10:28

já jen jestli je výhodnější koupit ty 5h s usb zvukovou nebo to jsou jen vyhozený peníze a koupit bez :) a hodí se sluchátka i převážně na hudbu ? (převážne budou použity na vt a hudbu, fps nehraju jen mmorpg)
ochechula
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Morlith 18. 9. 2010 22:07

ty 5h myslis ako surround zvuk ? tie veci co maju viac menicov ? na mmorpg? preboha naco ? hral som ultimu, wow, DDO, a jedine pri DDO som si nechal zapnute zvuky inak som cisto pcouval hudbu...
niekde som cital recenziu, ze na fps fajn ale na hudbu nic moc... takze asi tak, neviem kde by sa v mmorpg dalo vyuzit neico take mozno aion ale neviemc i to maju tak zvukovo zmaknute... zaezi od toho co hrajes, ale je to skor zbytocnost pre teba, radsej pocuvni bubaka :)
Morlith
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ochechula 19. 9. 2010 05:56

však proto se ptám :) potřeboval bych nějaký sluchatka na hudbu do 2000, ale kriterium je mikrofon imho
ochechula
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Morlith 19. 9. 2010 10:15

myslim ze normalny stolny mikrofon ktory si prilepis k sluchadlam alebo proste na stol posluzi rovnako dobre :)
Morlith
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ochechula 19. 9. 2010 10:30

imho a sluchatka ? :)
ochechula
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Morlith 19. 9. 2010 11:25

v tej cene ? mno ak mas limit 2k popravde ani moc neviem, ak si ochotny dat nieco cez 2k tak allesandro ms1, senny hd555 z otvorenych.. mozno nejake ATH AD500
z uzavrenych shure 440, tie bayery dt 231... neco sa najde urcite...
Morlith
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ochechula 19. 9. 2010 12:31

no rekl bych, že to už je zbytecny. Protože bych ještě musel přikupovat mikrofon a cena by tak byla kolem 3000. Nejlepší by bylo (at už bez headsetu) ty sluchátko do cca 2 000 :)
ochechula
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Morlith 19. 9. 2010 14:18

na tosa ta opytam naco potrebujes tak kvalitny mikrofon, resp chces mat lepsi zvuk a to aby ta dakto pocul, alebo ches mat super hlas pre ostatnych co maju super kvalitne sluchadla a pocut nic moc...
ja by som celkovo zakazal hrat mmorpg s mikrofonom, robi to z ludi ovecky co nevedia rozmyslat...
edit: tym chcem pvoedat ze mne ak z som bol nuteny mikrofon pouzit vzdy stacil ten najlacnejsi )
Morlith
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ochechula 19. 9. 2010 15:23

no mikrak mam na notasu, ale ten opravdu nestoji za nic. Samozřejme neříkal jsem, že hledám úplně skvlěj mikrák (tak do 400, jestli uvidím něco levnější klip tak beru), 2,5k za sluchátka no zdá se mi to moc :)

Pár známých mě doporučuje koss porta pro, ale určitě se najdou i lepší do 2k nebo se pletu ? :)
ochechula
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Morlith 19. 9. 2010 16:55

napriklad http://www.k24.cz/index.php/product/93331/Periferie/Sluch_tka_a_Mikrofony/Sennheiser_HD_555.html
ak nechces allesandro ms1
ak uzavrene skus as mrknut na tie shure 240/440, popr nejake lacnejsie domace kusky od akg(512,514, popr ine php by vedel ja sa v tomto envyznam)
kazdopadne tolko odo mna, ked nech sa k tomu vyjadri aj niekto iny...
Morlith
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kladawoe 29. 9. 2010 20:31

Já doporučuji jedine Fatality Creative dokuď se mi nepovedlo přetrhnout kábl :grr: :grr: :grr: :grr: :grr: :-\ :-\ :oboze :'( :'( :'( :'(
AMD Athlon II X3 3.01Ghz, Gainward GTS 450 512MB, 4GB RAM, 500W, Redstar OEM33, Gigabite, Seagate 500GB 7200ot. ( GTA IV- full hd, medium detail, COD 5 full hd, full detail..)
kladawoe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rostan007 30. 9. 2010 18:24

No nic moc teda.
HD555/595mod a co dál?....
rostan007
Junior

Předchozí stránka