Westone UM2 ?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod kralikovo 3. 8. 2008 18:40

Ahoj!
Uvazuji o koupi nejakeho vrcholneho modelu spuntu a po dlouhem premysleni a prochazeni recenzi jsem zakotvil u Westone UM2 http://www.earphonesolutions.com/wenewum2bldu.html
Zakladam nove tema i pro to, ze si myslim, ze ten to hi-end si to zaslouzi :-D

Mate s nimi nekdo zkusenotsi?

Hledal jsem nejake zminky v cestine, ale zadne smyslu plne bohuzel neexistuji, takze jedine anglicke analy.. :)

http://www.techpowerup.com/reviews/Westone/UM2/1.html
http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=7369
http://www.lordpercy.com/westone_um2_review.htm
http://www.goodgearguide.com.au/index.p ... ;1606;pt;1

Jak jsem cekal, nazory se lisi, ale ne tak moc zase.. :)

Laka me udajna vhodnost pro vsechny druhy hudby a hlavne komfort, jelikoz to budou moje prvni eariny.. :)

Jaky tedy mate nazor na tento model, pripadne privitam vlastni zkusenosti, ci tipy na jine modely..

Jeste dodam, ze si je chci koupit pres ebay za 250$..
Fíla: do podpisu není povoleno vkládat odkazy, a proto byl odstraněn
kralikovo
Junior

Odeslat příspěvekod Alphi 8. 8. 2008 08:18

Před chvílí jsem je objednal, tak pokud nespěcháš, můžeš se dočkat mých dojmů během pár týdnů.

//Hmmm, odesláno, ten chlápek je fakt rychlej, nedivím se že má 100% kladnej feedback. 8-D
Odesláno jako Light Packet International (4 - 7 business days), jsem zvědavej jak dlouho to balíku bude trvat z Toronta do Plzně.
Naposledy upravil Alphi dne 8. 8. 2008 17:57, celkově upraveno 2
Přineste mi šekovou knížku a paní krtkovou.
Alphi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kralikovo 8. 8. 2008 12:36

Alphi píše:Před chvílí jsem je objednal, tak pokud nespěcháš, můžeš se dočkat mých dojmů během pár týdnů.

Dekuju moc, to by bylo skvely!
kralikovo
Junior

Odeslat příspěvekod kralikovo 9. 8. 2008 19:32

Alphi: Kde a za kolik jsi je koupil? :)
kralikovo
Junior

Odeslat příspěvekod Alphi 9. 8. 2008 19:49

Na eBayi od tohohle týpka za těch $250 včetně pošty. Momentálně tam ty za těch 250 nemá, ale nějaký mu tam zbyly, tak předpokládám že je tam šoupne zase.
Alphi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hmpf 14. 8. 2008 17:15

v té černé vypadaj hodně pěkně, pak to pro nás i na foť ;-)
Sveda Blipo PRO, Alessandro MS1000
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Alphi 14. 8. 2008 17:37

Já objednal čirý, ty jsou míň nápadný, občas mě trochu otravuje jak na mě venku všichni zírají když jdu s SR80 na hlavě ;-)
Nafotím. Doufám že je zejtra listonoška donese, víkend bez nich už bych asi těžko rozdejchával :twisted:
Alphi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Alphi 15. 8. 2008 13:04

Tak prvních pár fotek:

Na Sanse e200 series:
Obrázek
Obrázek
Obrázek

V přepravní krabičce:
Obrázek

V příslušenství jsou další jeden pár krátkých "Comply tips", dva páry dlouhých (jestli si je dobře pamatuju, tak ty u Koss The Plug byly tak o 2mm kratší) a pucovátko:
Obrázek

Komfort je perfektní, nasazování bleskové, po zvukové stránce... ...no, zatím (po hodině poslechu) řeknu jenom to, že jsem se zamiloval. :love:
Podrobněji někdy odpoledne/večer, teď nemám moc času.
Alphi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Hansel 15. 8. 2008 13:23

Blahopřeju k výborné koupi, vypadají úžasně a věřím, že hrají ještě lépe. Cena je OK.
Ale nedá mi to, v případě poruchy, která může přijít, ani člověk neví jak, budeš dělat co?
Jsem prostě takový strašpytel :-)
Hansel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Alphi 15. 8. 2008 13:47

Co budu dělat? Reklamovat. Ten chlápek má velkej shop a je autorizovanej dealer, takže o záruku strach nemám. A dosavadní komunikace byla pohodová.
Alphi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kralikovo 15. 8. 2008 13:53

Take gratuluji! Moc se tesim, az je rozehrajes a das vedet, jak jsou na tom se zvukem.. :)

Jinak jsem cetl, ze jsou to jedny z nejlepe udelanych sluchatek, co se tyce vydrze, tak doufam, ze ti vydrzi aspon deset let.. :)
kralikovo
Junior

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 15. 8. 2008 14:05

ad.design, takové Grado mezi špunty. Mě se nelíbí, což však nemusí nikomu vadit :)
oneill_sx1
Recenzent fóra

Odeslat příspěvekod Alphi 15. 8. 2008 14:13

kralikovo píše:Jinak jsem cetl, ze jsou to jedny z nejlepe udelanych sluchatek, co se tyce vydrze, tak doufam, ze ti vydrzi aspon deset let.. :)

Jojo, nikde jsem nenarazil na to, že by si někdo stěžoval že mu na nich něco odešlo.

Ucho už si trochu navyklo na jejich zvuk a tak vám o nich něco málo povím, pak budu samozřejmě hlásit jak se moje zkušenost s nimi vyvíjí.

Berte to tak, že do této chvíle je moje nejvyšší sluchátková zkušenost s Grado SR80, tak budu srovnávat s nimi a vy pamatujte na to, že nic lepšího jsem neslyšel.

První dojem byl "vytažené" středy. Dojem druhý - všude čtu jak jsou silná na basech, ale nějak mi to nepřijde. :hm Ó, jak jsem se mýlil - teď jsem nahodil nějaký trance a vibruje mi čelist. :mrgreen: Ale nic rozplizlého nebo vyšší pásma zakrývajícího, paráda.
Oproti SR80 je projev lehčí, ale zároveň plnější - věřím tomu, že je to částečně taky tím, že Sansa e260 je na SR80 prostě slabá (u některých skladeb mi přišlo, že je nestíhá dostatečně krmit, jsem zvědavý co s Grady udělá FiiO E3).
O výškách vám toho moc neřeknu, na ty jsem lehce nahluchlý. ;-)

oneill_sx1: jo, ona ta americká produkce je většinou taková svá. ^^

//Něco ke zpracování:
sluchátka vypadají hodně bytelně, kablík je o něco slabší než jak se mi zdál z fotek a měkký, přesto na mě působí solidním dojmem. Poměrně krátká je část od skořepin k rozdvojení kabelu, i tak ale dostačuje i pro vedení předem. "Casing" jacku je z celkem tvrdé pryže, určitě taky dost snese.
Celkově to tedy vypadá jako poctivá americká práce.

///Tady jedna v uchu:
Obrázek
Alphi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod eraser_svk 15. 8. 2008 16:41

Parada, vdaka za info a fotky ! Kludne pridaj aj svoje dojmy z vysok, pripadne porovnaj s Gradami... berieme do uvahy, ze ide subjektivne dojmy ;-)
HP Pavilion dv7-6110 > foobar2000 > EMU 0202USB > BVaudio Headamp >
---Sennheiser HD 600 (na doma, main monitoring)
---Audio-Technica ATH-50M (na cesty, check-monitoring)
-- Sennheiser HD 555 + reflector mod (pomaly hľadajú kupcu :)
eraser_svk
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tifar 15. 8. 2008 17:07

nadherne sluchatka,gratulujem....:-)...Urcite si si splnil sen...
ibasso dx200+audiosense t800
galaxy s7+dragonfly red+corda swing+akg 701
tifar
Mírně pokročilý

Další stránka