Je to vobec mozne??

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod numeros77 11. 11. 2008 22:05

tak teraz neviem co mam kupit k pocitacu...ci Koss porta pro alebo radsej tieto pansonic...mam raaad bassy
numeros77
Junior

Odeslat příspěvekod eraser_svk 12. 11. 2008 01:19

Porty PRO, bez rozmýšlania ;-)
HP Pavilion dv7-6110 > foobar2000 > EMU 0202USB > BVaudio Headamp >
---Sennheiser HD 600 (na doma, main monitoring)
---Audio-Technica ATH-50M (na cesty, check-monitoring)
-- Sennheiser HD 555 + reflector mod (pomaly hľadajú kupcu :)
eraser_svk
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod numeros77 2. 12. 2008 21:04

eraser_svk píše:Porty PRO, bez rozmýšlania ;-)

ale naco kupovat Porty za liter a nieco ked sa daju zohnat lacnejsie napr tesco headphones alebo tieto Panasonic a kvalita ako citam velmi podobna????
numeros77
Junior

Odeslat příspěvekod EKKAR 2. 12. 2008 22:25

Proč tvrdíš, že Škoda Fóbije je podobná kvalitou Porschi 911 Carrera 4x4 Turbo, Numerosi? Jenom proto, že Porsche je většinový vlastník koncernu VW? Porovnávat TESCO Headphones s čímkoliv jiným tím totiž silně zasmrádá... Ano, oběma dojedu kam potřebuju, ale tím Porschem rozhodně s větším požitkem z jízdy. Už jenom v tom, že předohrab je prostě předohrab a na zadek ještě k tomu s boxerem 6ti lampou jednoduše nemá ani vzhledově...
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod appletree 3. 12. 2008 00:19

A co tieto HD reproduktory za < 1$ ?

http://www.metacafe.com/watch/1010787/how_to_create_a_high_def_speaker_for_under_a_buck/

Zaujimalo by ma co hra lepsie - toto alebo B&W Nautilus ? Imo to bude na tesno...
appletree
Junior

Odeslat příspěvekod Jersey II. 3. 12. 2008 00:33

EKKAR píše:Porovnávat TESCO Headphones s čímkoliv jiným tím totiž silně zasmrádá.

EKKARE, ale podle tohoto testu je to jasné http://avmania.zive.cz/Autori/Tesco-hea ... fault.aspx Já bych tomu věřil, co je psáno, to je dáno.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 3. 12. 2008 12:31

Suhlasim s Jerseym. Čo pan Rokosky napiše, to je sväte! :-D
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod EKKAR 3. 12. 2008 15:11

Tak to jsme si nerozuměli - pod pojmem TESCO Headphones já vidím to, co jsem nedávno potkal u známého, když mu nešel Skype - headset z TESCA, shodou okolností také za 200,-Kč, ale rozhodně ne HiFi - a jmenovalo se to stejně. Bohužel nemám fotku, nenapadlo mě si to vyfotit. Srovnávat ta sluchátka s čímkoliv bych si vůbec netroufal - osobně bych se je rozmýšlel dát k ruskému tranzistoráku z konce minulého století...
EKKAR
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 3. 12. 2008 15:21

Orbita 2?
oneill_sx1
Recenzent fóra

Odeslat příspěvekod EKKAR 3. 12. 2008 15:41

To byl ještě prďáckej přijímač - já myslel něco jako Alpinist 402 & 404, Rossija 301 & 303, Selga, nebo stavebnice jako Junosť 101 & 105, Junga nebo Sokol. To byly šumítka, radost poslouchat... A když se to člověk pokoušel opravit - schéma k tomu nebylo, internet nebyl, v servise nic říct nechtěli... Shánět ruské tranzistory znamenalo kolaborovat s Rudou armádou - respektive podílet se na její šmelině s vysoce nekvalitním vojenským benzínem, směňovaným za český alkohol v kursu 1:1, neboli 1 kanystr s 20 litry čehosi, co někdy odmítalo hořet i v petrolejce za 1 půllitrovku libovolné 40% lihoviny - tuzemského rumu, hanácké vodky, myslivce, režné...
EKKAR
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Kocmeister 3. 12. 2008 16:22

Junosť jsem měl jako malej kluk. Tehdy mi to přišlo jako docela slušná záležitost. :-)
REPRO: PKAudio Ghibli, SUBY: 2x B&W ASW 825, AMP: Audionet SAM G2, DAC: Chord Qutest battery powered, SLUCHÁTKA: Sennheiser HD800, FILTR, DRÁTY A DALŠÍ SNAKE OILY: vlastní konstrukce.
Kocmeister
Pokročilý

Odeslat příspěvekod EKKAR 3. 12. 2008 18:25

Jo, to mně taky. Ale jen dokud jsem si na FM2 nenaladil Bayern...
EKKAR
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Igito 9. 12. 2008 22:07

No ja som si kupil k mobilu Geniusy za 300 Sk.Konkrétne HP-02 Live.Vyskúšal som ich na kamarátovom mp3 prehrávači a bol som sklamaný, kedže som sa dočítal že majú slušný zvuk. Potom si ich zapojil do svojho SE mobilu a tu už som bol spokojný.Nakoniec som ich zapojil do svojho receiveru a tam už hrali neuveritelne.Krásne čisté basy ,žiadne dunenie a celkovo fakt krásny zvuk ,takže s toho mi vyplýva ,že darmo bude mať niekto akokolvek drahé a kvalitné sluchatka ked nemá k tomu adekvátny zvukový výstup. Píšem to len preto lebo vela ludí je sklamanych ked si kupia drahé sluchadla a nasledne ked si ich pripoja do mp3 prehravača tak sú sklamaní
Igito
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pHp 9. 12. 2008 22:33

Obávám se, že píšeš značné ptákoviny. (Nebo jsou ty Geniusy opravdu jedinečné a prostě geniální!)
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jersey II. 10. 12. 2008 00:40

Lépe bych to nevystihl. :tleskani :hmm:
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Předchozí stránkaDalší stránka