BOSE IE ano alebo nie

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Erik1392 1. 10. 2008 19:57

zacal som uvazovat o novich sluchadkach lebo moje creative EP-380 su dost nepraktocke a hlavne nepouzitelne v hlucnom prostredi kde ich hlavne vyuzivam asi hodinu v autobuse kazdy den tak som zacal hladat nejake te spuntiuvazoval som nad CX300 ale kamos si kupil creative EP-630 co je podla mojho nazoru presne to iste ako CX300 len namiesto s je na nich znak creative ale neco mi v nich chiba tak som sa rozhodol pohladat neco lepsie a narazil som na bose pre mna bose znamena zaruku kvality a spolahlivosti za co si aj zapytaju peknu sumu avsak co tu citam tak na ne su dost rozdielne nazory tak prosim vlatnikov bose ie nech potadia ano alebo nie a ci by si ich kupili znovu a ak nie tak ake ina za podobnu cenu (mam predajnu kde ich mozem kupit za 3000Sk takze menej ako vo vecine predajen v cechah) a este som na nete narazil na M-Audio IE-10 tak aj k nim ak ma niekdo nejake skusenosti dajte vedet
Erik1392
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod F1l1p 1. 10. 2008 20:47

Pokud chceš něco i do hlučného prostředí, tak si můžeš Bose škrtnout hned - skoro neizolují okolní hluk. Co se týče zvuku, tak pak záleží na tom, co očekáváš. Bose mají hodně výrazné basy, slušné středy, ale výšky chybí -> po pár dnech jsem je kvůli jejich zvuku dal pryč, komfort nošení byl ale skvělý. M-Audio IE-10 jsou v podstatě UE super.fi 3 - před pár dny vyšla recenze tady na avmanii, tak se na ni mrkni.
F1l1p
Junior

Odeslat příspěvekod Erik1392 2. 10. 2008 15:43

thx tak idem hladat e shop kde maju najlacnejsie m-audia ie-10 alebo te UE super.fi 3 najviac sa mi lubi ta ktivka vztahu Hz a dB je dost rovna tak hadam budem pocut to co si pustim. (a je to aj vo vnutri presne to iste len je na tom ini znak?) a este otazka v porovnani bose a super.fi 3 hraju lepsie super.fi3? a ked si ich kupim poznam virazny rozdiel oproti CX300 respektive creative EP-630 ktore si mozem kupit za 350SK? a pocuvam vecinou rock tak su pre mna dolezite ciste neskresleny visky a basi ne moc premodulovane a tez ciste
Erik1392
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Hansel 3. 10. 2008 14:26

Super.fi 3 jsou na rock dobré.
BOSE IE jsem neslyšel (mám OE), ale podle celkového charakteru BOSE sound bych čekal bass výraznější, než by měl být. Někdy to pak chce při rocku korekci směrem dolů. Sám bych se o ně zajímal, kdybych všude nečetl, jak na rozdíl od OE blbě izolují.
A rozdíl poznáš hned, neboj. Spíš si ty UE předem vyzkoušej, leckomu (mně - levé ucho OK, Do pravého jsem je prostě dobře nenacpal ani po měsíci) nesednou.

EDIT: Aha, hádám, že jsi ze Slovenska, tak to asi nezkusíš :-/
Hansel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Erik1392 4. 10. 2008 16:15

no sak to je moj najveci problem ze nemam kde skusit preto bose urcite nekupim ale te UE asi risknem nevem ale secky spunty co som skusal mi sedeli tak hadam budu aj teto
Erik1392
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Erik1392 9. 10. 2008 15:00

a co hovorite na Creative Aurvana In-Ear aky maju zvuk a vyrovnaju sa tym UE?
Erik1392
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod palinoch 9. 10. 2008 15:59

Creative Aurvana sa nevyrovnaju UE.
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Erik1392 9. 10. 2008 16:02

ok dik ja len tak lebo te sa lahsie zohanaju
Erik1392
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod palinoch 9. 10. 2008 16:05

UE si mozes kupit na sluchatka.net slovensky net obchod, respektive pobocka.
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Erik1392 9. 10. 2008 17:54

noo to neni take lahke ked mi bomov pride balik za 3litre zo sluchadkami ma foter zabije tak racej z nejakeho obchodu
Erik1392
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod palinoch 9. 10. 2008 18:41

tak si to daj poslat do kamosa :idea:
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Erik1392 9. 10. 2008 19:42

este dam moznost jednemu obchodu som mu tam nadiktoval te UE aj M-audio aj altec ze pohlada sak uvidim ci najde
Erik1392
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod F1l1p 9. 10. 2008 20:57

Co třeba zaplatit předem na účet?
F1l1p
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 30. 12. 2008 10:46

Tak se taky zeptám - má cenu do nich za 2,5K jít? Nebo se dá sehnat něco lepšího? Jde mi o to, aby hrály přibližně jako Porty, tedy dost basů. A úplná izolace od okolí není výhodou - nechce se mi je při každém přecházení silnice vytahávat z uší. Díky.
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
Junior

Odeslat příspěvekod Bína 30. 12. 2008 11:25

Tak určitě najdeš v týhle cenový kategorii mnohem lepší, tyhle jsou spíš pro lidi kteří nesnesou klasické špunty. Zkoušel jsem je a jsou pohodlný, ale izolace v podstatě žádná a bas sice mohutnej, ale jinak nic moc zvuk.
Špuntů se neboj, na přechodu je vyndavat nemusíš, pokud se aspoň rozhlídneš.
Jinak v týhle cenový kategorii jsou denony 551, Ultimate ears 3, shure Se110 a D-Jays(prodávám je jestli chceš, měsíc staré), prostě tady je výběr už docela široký.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Další stránka