Ja som prednedavnom zvazoval kupu sluchatok na domaci posluch. Povodne to mali byt HD595, potom najvyssi model, potom nejake DENON, AKG,... a nakoniec som skoncil pri UE Triple.fi 10 PRO.
Vyhody:
- podla mojich usi najlepsi zvuk aky kedy poculi. Je to iba o tom vedet si ich dobre nasadit a dobrej volbe nadstavca. To neni zalezitost jedneho odskusania. Proste ich musis pouzivat a skusat ako ti najviac sadnu, aby si vyuzil ich plny potencial. Mal som predtym Shure E2C ale toto je uplne iny postup nasadenia.
- perfektna izolacia od okolia oboma smermi

- moznost nosit ich aj von aj doma
Nevyhody:
- treba ich strazit ako oko v hlave
- nutnost hudby minimalne v 320kbps, vo vacsine je idealny FLAC alebo rovno originalne CD.
Samozrejme verim, ze zalezi aj od hudobneho stylu. Ja pocuvam METAL a ROCK. Kto niekedy pocul vo FLACu album od Dream Theater - Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory na UE t.fi 10 PRO, tak zazil hudobny orgazmus. Pocul som to na mnohych sluchatkach ale ziadne nepriniesli ani zdaleka podobny zazitok

PC, NB, iPad > Aune S6 / DragonFly Black > Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO, Beyerdynamic DT-1770 Pro, Sony MDR-1RBT, Focal Alpha 50;