Vcera jsem se konecne odhodlal k navsteve poslechoveho studia sluchatka.net
Jel jsem tam s tim, ze si vyzkousim nejake ty spuntiky, abych si nejake s klidnym svedomym mohl k vanocum doprat. Zkousel jsem tam klipsch custom 3, shure se 310, ue fi.5 a ue triple fi.10
No, klipsche me ihned zvukove odradily, shurky na tom byly lepe, ale jakoby mely plechovej zvuk, takze taky nic moc. Fi petky, ktere jsem si naslepo vybral jako favorita vyberoveho rizeni se mi ukazaly jako relativne dobre, ale bohuzel mi ta hudba pripadala takova jakoby uzka a navic zvuky bubnu byly dle meho nazoru preostrene a takove neprijemne. Proste to delalo ts ts a to ja nechci a navic za tu cenu to je docela spatny. Presne takovej zvuk bubnu mely fi. 2 ktere sem mel jako altec lansing uhp 306.
Nakonec jsem zkousel ty triple fi 10 a ty byly idealni. Nadhernej cistej zvuk, krasny basy, stredy, vejsky, zadny ts ts u bubnu....proste realnej, peknej a fakt zabavnej hudebni prednes.
Nevim ktere z nich. Nejradeji bych sel do tech fi.10 ale to bych je musel objednat z amazonu nebo ebaye protoze ta cena u nas je fakt silena, jenze - jak to je s placenim, jak to je se zarukou (daji se pripadne u nas opravit ? ) , jak to je s tim clem, jak to je s padelky... proste rady abych vedel jak to z toho zahranici koupit a nekoupil treba nejakej padelek.
Jsem tak zvukove narocnej nebo proste mam divny usi a kladne hodnoceny fi.5 mi moc nerikaj ? Cekal jsem od nich vic.
Ted otazka pro majitele q-jays : Jak jsou na tom q-cka s tema bubnama ? Posloucham rock a to bici bylo fakt takovy divny na tech fi.5. Bohuzel ty q-jays nejdou nikde zkusit, ale mozna by na tom byly lepe.
Dalsi otazka pro majitele q-jays : Bydli nekdo z vas v Praze a byl by ochoten se sejit a dat mi je na chvilku poslechnout ? Nastavce by tam snad pasovaly z tech ue co sem si koupil. Opravdu bych byl za to velice vdecnej, protoze nechci kupovat neco s tim, ze bud mi to sedne nebo nesedne. Kdyz sem nebyl spokojenej s tema zkousenyma modelama, tak i pochybuju o zvuku tech kvecek.