Basy špůntů vs. Porta Pro

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod petik0010 23. 11. 2008 22:28

AKG K 324 P jsem si teď objednal na internetu a čekám, až mi dojdou. Porty mám doma, takže ti to zhodnotím a napíši ti, jestli se AKG KOSSům vyrovnají, ne-li předstihnout .. Taky jsem zvědavý, co bude mít lepší zvuk .. ;-)
petik0010
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod palinoch 24. 11. 2008 15:04

Momentalne pocuvam po veceroch UEfi2. No bassy su, a je ich teda pozehnane. UEfi2 ma stale dokazu prekvapit, ked od nich pri posluchu uz vela ocakavat nemozem a zrazu sa vynoria detaily ktore by som neocakaval. Posluch UE fi2 je same prekvapenie :shock: .
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 26. 11. 2008 09:14

Jen, abych taky přihodil názor. Porty nejsou a nikdy nebudou na sport. Padají z hlavy jako šílené. Takže na to pozor a neplést si sporty s portama:)

Jinak špunty dokážou hodně, ale bohužel jejich cena je pak vyšší než je někdo ochotný dát.
Pokud špunty za 1200 hrají stejně jako porty za 800, tak je to krapet na uváženou:) Ale, co si budem povídat. Obojí ve výsledku bude hrát stejně jinak:) Na nějaký extrémní poslech bych si stejně nevzal inear, ale klasiky. Člověk se cití pohodlně a relaxuje .Možná je to nakonec jen můj postřeh, ale takhle mi to vždycky přišlo.
Sám mám už asi 3špunty, ale vždy, když si nasadím Grada, tak je mi jasné, co je lepší na pohodlí a poslech:)
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod bubaak 26. 11. 2008 12:36

Dzordano_Bruno píše:Jinak špunty dokážou hodně, ale bohužel jejich cena je pak vyšší než je někdo ochotný dát.
Pokud špunty za 1200 hrají stejně jako porty za 800, tak je to krapet na uváženou:)

Portestuju Altecy 306 (ue fi2) hrajou srovnatelně "dobře" s Koss PortaPro a stojí pulku, CX300 taky stoji cca 1000,- kč.. aa to zas tak velký skok není když si vemu že Porty stoji vetšinou kolem litru...
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 26. 11. 2008 13:55

Souhlas!
Ale teď jsem zrovna měl na mysli vyšší třídy.
Například UE fi.5 vs HD 555 + SR60 ... UE sotjí 5500, tolik stojí HD a SR dohromady. Takže o to jde.Nemluvil jsem o CX, UHP a KPP.. Pokud člověk hledá něco lepšího, už za špunty musí o něco více zplatit. Ale není se čemu divit. Není to jen tak, narvat kvalitu do naprstku :)
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod bubaak 26. 11. 2008 15:19

no jasny moje Fi5pro stoji necelejch 6 a Kočovi HD600 necelejch 5 ... a zvuk srovnávat skutečně nemá cenu.... hd600 = FI10 a tam jsme na deseti :grr:
To absolutně souhlasím že je to pakarna!
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod numeros77 30. 11. 2008 00:55

ja pouzivam tiez spunty origo k X-Fi(Creative ep830 sa mi zda) a tiez by ma zaujimalo ake budu basy na Portoch...tiez zamyslam kupit Porty k PC a niekedy aj von...dakujem za odpoved
numeros77
Junior

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 30. 11. 2008 10:04

No aké, dobré. Na to nelze říci jednoznačnou odpověď. Ale určitě ti budou po těch špuntech pochuti, vyhovovat. Na doma je taky používám, ke kompu je to fajn, ale ruším tim ostatní. Na ven je to jasné: malá izolace, velký humbuk okolo.
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod numeros77 30. 11. 2008 22:56

len dufam ze nebudem pocut ten moj hlasny vetrak,ked hovoris ze je mala izolacia....
numeros77
Junior

Předchozí stránka