[recenze] Ultimate Ears Triple.FI 10 Pro

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod flatliners 16. 4. 2010 08:06

jo čepice se nosit nedá,tak pokud je velká zima,vynahrazuju to kapucí od mikiny :-)
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bubaak 22. 4. 2010 19:10

Po té co jsem odrovnal kabel u svých UE na místě kde bych to nikdy nečekal mi přišel kabel od http://headphones.cz nový :mrgreen: Sice je průhledný, ale má Lkový konektor :mrgreen: všichni šup objednávat dokud nejsou zas s rovným, přišel do dne od zaplacení... takže pHp děkuji za perfektní spolupráci :mrgreen:
Kupodivu mi zas nevypadl konektor při výměně kabelu na fi10kach, co asi dělám zle Obrázek
Přílohy
kabel3.jpg
Tady je smrad :) za pravým paměťovým kabelem se naštípl a začal vypadávat zvuk...
kabel2.jpg
S tímhle jsem musel žít celý den.... kabel vracím na záložní fi.10.....
kabel1.jpg
A tady je ten zázrak, vypadá to strašně, ale L konektor je pro mě víc než design
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod Kocmeister 22. 4. 2010 21:25

Hmm průhlednej kabel, nezměnil se zvuk? :D
REPRO: PKAudio Ghibli, SUBY: 2x B&W ASW 825, AMP: Audionet SAM G2, DAC: Chord Qutest battery powered, SLUCHÁTKA: Sennheiser HD800, FILTR, DRÁTY A DALŠÍ SNAKE OILY: vlastní konstrukce.
Kocmeister
Pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 22. 4. 2010 21:29

co máte furt s těma elkovejma konektorama?já sem naopak rád za rovnej.z kapsy de rovně nahoru.elkovej bych tak za tejden zničil...asi jde o to kde má player výstup na sluchátka,ale měl sem jich mraky a ať byl výstup kdekoli,rovnej mi přišel dycky nejpraktičtější...
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bubaak 22. 4. 2010 21:56

Jde o to že když mam rovnej, tak VŽDY mám někam zlomený kabel.... drat trčí někam, do nikam.... a je zbytečně namáhán na všemožně nemožných místech.... teď jsem na něj byl na jeden den odkázán a jsem rád že pHp je tak rychlý! Za rovný konektory bych střílel!
V kapse nenosím ani sluchátka a ani přehravač.... mám rád oboje.

Koč: Zvuk je pruhlednější :mrgreen:
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod Odar 23. 4. 2010 06:47

Predpokladam, ze ten konektor je 24 karatove zlato.
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod bubaak 23. 4. 2010 08:46

Nejspíš ano. jinak by mi ho nikdo neseškrábal ze starého kabelu :-S
Přílohy
konektory.jpg
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod Kocmeister 23. 4. 2010 09:47

Makroobjektiv za desítku + photoshop (sharpen more, efekt odrazu světla) :-))
REPRO: PKAudio Ghibli, SUBY: 2x B&W ASW 825, AMP: Audionet SAM G2, DAC: Chord Qutest battery powered, SLUCHÁTKA: Sennheiser HD800, FILTR, DRÁTY A DALŠÍ SNAKE OILY: vlastní konstrukce.
Kocmeister
Pokročilý

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 23. 4. 2010 11:07

No a šumí to jak dělo :D (nemýlím-li se, takl Bubaak používá "photoshop" od Corelu)
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod bubaak 23. 4. 2010 13:26

Na to o kolik jsem to zmenšil se divím že to nešumí ještě víc :mrgreen:
Efekt odrazu nebyl použit vůbec a doostření minimálně, spíš abych se vyvaroval maznutí od zmenšení :mrgreen:
Ano jsem Corelista, někdo musí používat pořadný program pro chlapy, od kterýho se photoshop učí :mrgreen:
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod Majko6664 30. 4. 2010 09:55

Tak dnes cesta do BA 6 hodín vlakom. A Triple so sebou..... Už sa teším.... :)
Asus Xonar DX/N81 -> UE Triple.Fi 10 Pro
Majko6664
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Podmasli518 3. 5. 2010 15:18

Tak sluchátka mám okolo dvou měsíců a hodlám je prodat, protože silikony mi nepasují, Comply nástavce jsou drahé a nic nevydrží a Shure olivy mi v uchu moc nedrží.K iPhonu si koupim opět Porty Pro, protože je to dobrý poměr cena/výkon.Ale toho krásného zvuku co Triply mi dopřávaly se vzdát nehodlám 8-) Uvažuji o nějakých HD 600, HD 650, AKG K701?Poraďte mi.Sluchátka okolo 6-7 tisíc, jinak myslíte, že zvuková karta Asus Xonar D1 je dostačující nebo mám si pořídít nějaký zesilovač? Díky ;-)
Podmasli518
Junior

Odeslat příspěvekod Odar 3. 5. 2010 15:20

Podmasli518 --> Mal som tyzden SuperFi 5 Pro a tiez som sa ich zgabal. Kvoli pohodliu.
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Podmasli518 3. 5. 2010 15:41

Prostě neexistují univerální ie-ear sluchátka, ať si řiká kdo chce co chce.Jedině customy, jenže to je jiná cenová a vůbec nedokázal sem si zvyknout na to hrozné ticho okolo.Prostě mi to nesedlo.Takže na cesty se vrátím k Portám, no a na doma si chci pořídit něco pořádného :-)
Podmasli518
Junior

Odeslat příspěvekod Odar 3. 5. 2010 15:42

Mas v bazari K701 za rozumnu cenu este v zaruke ;)
Odar
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka