no tak najprv k tomu lplayeru, ta zivotnost mi vobec nevadi, do mesta mi to uplne staci, ku kvalite zvuku, tak musim povedat, ze aj tvoj clip hra tiez velmi dobre, mal som tu moznost ho pocut, ale bohuzial neviem porovnat, lebo som ho pocul iba raz a to som este nemal zasa lplayer...
co sa tyka nahravok, tak osobne mi pride, ze na tom hodne zalezi, preto aj na prehravaci pouzivam flac, minule mi to vrtalo v hlave a porovnaval som mp3 320kbps a flac tusim 800-1000kbps, tak rozdiely boli na ue10 male, ale boli(v prospech flacu), no a musim povedat, ze niektore mp3 co mam pri tychto sluchatkach odhalili aj to, co som asi nemal pocut(praskanie, chrcanie, pripadne umely prednes), vacsinou isli o kusky s nizsim bitrate, alebo potom o narocne pasaze, ktore neboli dobre ani pri niektorych 320kbps...
no a teraz k samotnym sluchatkam...ak pozries na head-fi, tak zistis, ze kazde kvalitne sluchatka(a povedzme si rovno, ze aj er4p a aj ue10 su kvalitne) maju okolo seba svoj fanklub ludi, ktori na ne nedaju dopustit, povedal by som, ze na tejto urovni je to skor o preferencii zvuku, zatial co tvoje er4p su pomerne vyrovnane, tak ue10 ma sice uzasne, ale silnejsie basy, mne to vyhovuje, ale ze ci bude aj tebe(predsa len aj clip je celkom neutralny)...ako ue10 ti mozem prudko odporucit, ak ich objednas zo zahranicia, tak ich mozes mat original nove za cca 200 libier(neviem, aky mate teraz kurz

) a ak ti nesadnu, tak ich tu podla mna v pohode predas, mozno este aj zarobis...
mna osobne tiez laka vypocut si er4p(este som nemal tu cest), hlavne kvoli tym basom, cital som o tom uz vselico, ale vies, raz pocut, lepsie ako 100x citat