Tak nový kábel "LLL" k Triplom testujem už týždeň a môžem zatiaľ iba chváliť. Je oveľa ohybnejší ako originálny za nova. Kábel bol stočený v igelitovom vrecku a hneď po vybalení ma príjemne prekvapilo, že sa krásne narovnal iba vlastnou tiažou. Žiadna pružina sa nekonala.
Konektory k sluchátkam sú masívnejšie ako originály a pekne lícujú.
Trochu rozpačitý dojem mám z jacku, ktorý vyzerá dosť obyčajne. Som zvedavý na jeho životnosť.
Keďže sa mi ešte nikdy v živote nepodarilo na žiadnych slúchadlách zničiť jack, tak sa nebojím.
Časť pri každom sluchátku je obalená nejakou predpruženou ohybnou bužírkou, ktorá má presne taký tvar, aby dobre sedela za uchom. Nie je ju možné tvarovať inak ako už je, ale je krásne mäkká, takže nikde netlačí a drží sluchátko na svojom mieste. Konečne mi odpadlo neustále bojovanie s tým drôtikom v orig. kábli.
Flexibilita kábla sa pozitívne podpísala pod to, že sa mi za celý týždeň ani raz nestalo, aby kábel pri otočení hlavou vytláčal triply z ucha.
Čo sa týka zvuku, tak mám pocit, ako keby sa trošku zjemnili a spríjemnili výšky. Avšak psychoakustika je sviňa, tak na neberte príliš vážne
Aby som len nechválil, kábel má trochu mikrofonový efekt a nie je to úplné stelesnenie ohybnosti, ale proti originálnemu šmejdu je to "nebe a dudy". Za mňa dobý kauf a môžem odporúčať

Pár fotečiek: