KOSS PORTA PRO

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod eXezs 5. 2. 2009 19:05

dobry den, zajimam se o tyto sluchatka-cenove sem je videl na internetu i za pouhych 730Kc a jinde o 800kc drazsi, muzu obchodu duverovat a vyrobek zakoupit a, mate nekdo tahle sluchatka? jake to ma basy a celkove vysledny zvuk?
Naposledy upravil eXezs dne 6. 2. 2009 14:06, celkově upraveno 1
phone:Nokia 5800 xm red
pc:no, ani se neptejte xD

Nokie je proste nokie, sou nejlepsi!!!!!!
eXezs
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Figut 5. 2. 2009 19:16

Ehmmmm....... Nekupuj je. Jestli se chceš držet při zemi tak třeba Sony MDR-EX85LP. Na poprvé mi proti KPP padla huba.
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mareq0 5. 2. 2009 19:25

:roll: Hehe, já dávám přednost KPP před AKG K530. AKG-ečka nemají koule :oboze

eXez: Za tu cenu jsou to hodně dobrá sluchátka. Skladná, pohodlná, zvukově solidní, o basy se nemusíš bát, pro mnohé basují až moc.
Můj názor - geniální výrobek. Vždyť si vem, že jsou na trhu od roku 1984 a pořád mají co nabídnout...
Obešel já polí pět!
mareq0
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bubaak 5. 2. 2009 19:28

ony maj neco jineho krom basu ? :mrgreen:
za ty penize jsou ok, ale konkurenci mam radeji
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod Figut 5. 2. 2009 19:28

Triumfují originálním designem. Jen kvůli vzhledu jsem se zdráhal je prodat. Ale šly...
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod worech 5. 2. 2009 19:37

ale no tak !!!
eXezs, vůbec se jich neboj!Basů maj dosytosti, výsledný zvuk je v pohodě, kor pro začínajícího posluchače.Ano, sou na trhu lepší sluchadla, ale když se ti líbí, tak do nich di, sou opravdu v klidu.Ne nadarmo se umísťujou na prvních místech v testech v daný kategorii.Nevim, jakej obchod máš na mysli, ale rozhodně si ověř, jestli je maj s aktivačnim kódem od Eurostaru.Ten ti zaručuje jakoukoli opravu za 50Kč.
PortaPro dost propouštěj hudbu ven a trochu hluk okolí dovnitř, třeba v tramvaji to bude nepříjemný (nevim, ty tu ve městě nemáme) v autobuse se to dá.
Sony MDR-EX85LP sou uplně konstrukčně jiný sluchátka, je fakt, že špuntama se absolutně odďelíš od okolí (nepronikne k tobě ani houkající sanitka)
Koss Porta Pro s iRiver T60 4GB black
Sansa Clip 4GB + 8GB silver, Altec Lansing UHP306
worech
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mareq0 5. 2. 2009 19:42

Lidé se dělí do 2 skupin. Na jedny, co tato sluchátka bezmezně milují a nepřipouštějí, že něco lepšího vůbec může existovat a na ty druhé, kteří neznají nic horšího než KPP.

Pravda je samozřejmě někde uprostřed.

Je to něco jako u iPhonu :D :mrgreen:
Obešel já polí pět!
mareq0
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Figut 5. 2. 2009 19:42

KPP - hodně ven a hodně dovnitř. Po poznání in ear jsem je např. v autobuse proklínal.
In ear - jak které. Nikdy neizolují zcela. Ani ER-4P. Ale potlačení okolí proti otevřeným je několikanásobně vyšší.
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cmuky2001 5. 2. 2009 19:49

na zaciatok ti ich odporucam, hlavne kvoli tomu aby si zistil ty sam ci chces pocut hi-fi alebo ti budu stacit a ty budes max spokojny.. v tejto cenovej relacii je to najlepsi neobanovatelny vyber..viac o tychto sluchatkach sa mozes dozvediet aj na ceskej stranke kde sa im dokladne venuju http://portapro.info/ neskor ak budes chciet pocut verny zvuk kludne z tohto modelu prekonvertujes na vyssiu uroven inych znaciek a ver mi ze aj tak sa k nim budes casto vracat..
http://portapro.info/
cmuky2001
Junior

Odeslat příspěvekod bubaak 5. 2. 2009 19:51

inear propoustej a propoustej po case hodne !
jinak ja se delim do stredu, nemam je rad/miluju je
ve sve cene je mohu doporucit ;-) ale PX100 pro me usi hrala líp
a pokud to mas na ven, tak udelej papa usim
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod bubaak 5. 2. 2009 19:53

cmuky2001 píše:na zaciatok ti ich odporucam, hlavne kvoli tomu aby si zistil ty sam ci chces pocut hi-fi alebo ti budu stacit a ty budes max spokojny.. v tejto cenovej relacii je to najlepsi neobanovatelny vyber..viac o tychto sluchatkach sa mozes dozvediet aj na ceskej stranke kde sa im dokladne venuju http://portapro.info/ neskor ak budes chciet pocut verny zvuk kludne z tohto modelu prekonvertujes na vyssiu uroven inych znaciek a ver mi ze aj tak sa k nim budes casto vracat..

jaky verny zvuk co to meles za kraviny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ve sve cene jsou jendy z nej, ale verny zvuk, hifi.. prestan chlastat chlape :D
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod cmuky2001 5. 2. 2009 19:53

bubaak píše:inear propoustej a propoustej po case hodne !
jinak ja se delim do stredu, nemam je rad/miluju je
ve sve cene je mohu doporucit ;-) ale PX100 pro me usi hrala líp
a pokud to mas na ven, tak udelej papa usim

px 100 uz boli nedostacujuce..preto prisli px 200 a 300 aby im mohli konkurovat 8-) (to nic od zajtra prestavam hulit..)
cmuky2001
Junior

Odeslat příspěvekod cmuky2001 5. 2. 2009 19:55

more kafka bubak?! po prve som napisal ze ci chce to chlapik hifi alebo mu budu stacit ked s nimi bude uplne spokojny, cháp textom please..
cmuky2001
Junior

Odeslat příspěvekod bubaak 5. 2. 2009 19:55

ty nechlastej/nehul leze ti to na mozek :D
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod cmuky2001 5. 2. 2009 19:56

dalej som uviedol nizsie ze ak bude chciet pocut verny zvuk tak prekonvertuje na ine znacky...vidis to tam?!
cmuky2001
Junior

Další stránka