Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
AmPere píše:čili abych to srhnul - na webu se dočetete ledacos, ale já osobně považuju už základní model etymotic ER-6 za zvukově kvalitnější než dvou a třípásmovou konkurenci. nutno dodat, že tento "názor" je potvrzen měřením, které právě v laboratořích etymoticu dělají - leccos z toho se dá najít na jejich webu.
Figut píše:Klasická hudba je v pořádku, ale rock/metalové koncerty mi jsou hodně přebuzené, přebasované, zbytečně hlasité.
To je pak těžko s takovým rádoby hifistou, když neslyšel skutečný zvuk
eraser_svk píše:Nesúhlasím. Momentálne nemám čas sa rozpisovať, takže teraz len v krátkosti.To je pak těžko s takovým rádoby hifistou, když neslyšel skutečný zvuk
Myslím, že neexistuje človek, ktorý počul slúchadlá a pri tomu v živote nepočul skutočný zvukTo by sa musel narodiť so zaplombovanými ušami
![]()
oneill_sx1 píše:Proč v popisu Shure SE530 na VAŠEM e-shopu se dočtu něco jiného? Asi proto, že na dražších Shure je větší zisk.
papundekl píše:hifi (zkratka z High fidelity - vysoká věrnost, přesnost ergo pravdivost) , zatímco highend je poslední-nejvyšší třída.
eraser_svk píše:Ety vyrovnané pri laboratórnych testoch, ani zďaleka to neznamená, že budú vyrovnané a hlavne prirodzené aj pri reálnej hudbe.
Figut píše:Ale nepleť to! Šlo mi o to, že on si myslel, jak hraje hoboj na aparatuře a pak se dostavilo zklamání ze skutečného zvuku nástroje.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků