ETYMOTIC RESEARCH

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod tifar 21. 5. 2009 21:29

Sykavky? Mal som pár cd, kde som niečo také počul, ale môžem po roku potvrdiť, že na kvalitnej hudbe nič také počuť nie je. A netreba zabúdať, že kŕmiť slúchatka za 500 peňazí mp3 prehrávačom za 300, hudbou zadarmo z netu pochybnej kvality nie je to pravé orechové na akékoľvek posudzovanie kvality slúchatok . . .
ibasso dx200+audiosense t800
galaxy s7+dragonfly red+corda swing+akg 701
tifar
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 21. 5. 2009 21:33

Já bych Etymotic rád zkusil.
Mám sice rád basy, nicméně jim nedávám přednost před středy a výškami. Před pár dny nám domů se nám domů vrátil subwoofer, citlivější, takže basů je na můj vkus nyní příliš. Mission 782 podle mne podporu subwooferu nepotřebují.
oneill_sx1
Recenzent fóra

Odeslat příspěvekod Morlith 21. 5. 2009 21:44

k tej vasej realnej hudbe ktora znie vzdy rovnako otazka na zamyslenie - preco su stradivarky lepsie ako husle od nejakeho tuzemskeho husliara?
mozno odpoved - maju krajsi lak ?

k etam, tez by som si ich rad vypocul
Morlith
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod couman 21. 5. 2009 22:25

jj tiez to tak vyzera, ze kupim er4p, aj ked mam svoje ue velmi rad, na niektore zanre mi trochu nesedia... O:-)
iriver lplayer/sony vaio - ue10pro/sony mdr90pl/koss pro3aa
"remember when you were young, you shone like a sun"
couman
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 23. 5. 2009 14:46

oneill_sx1
Recenzent fóra

Odeslat příspěvekod Bína 23. 5. 2009 15:00

A proč myslíš, že ne? jsou za úplně normální cenu jako v obchodech, navíc prodejce je taky v pohodě.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 23. 5. 2009 15:18

2500 Kč vč. dopravy za údajně špičková sluchátka je můj vkus málo.
oneill_sx1
Recenzent fóra

Odeslat příspěvekod sauhirt 23. 5. 2009 15:57

Pokud se ti nelíbí, že jsou tak levný, tak si někde kup dražší. ;-) Já bych se toho nebál, je to powerseller, takže riziko nákupu je minimální (v rámci možností samozřejmě, není to nákup v kamenném obchodě)
sauhirt
Junior

Odeslat příspěvekod Bína 23. 5. 2009 16:04

Oneille, si nejdřív projdi ceny obchodů, uvidíš že třeba i Amazon je má za 80 liber.
británie je má z nějakýho důvodu na stejné ceně jako ER-6, ikdyž ve státech je mezi HF5 a ER-4 rozdíl jen 20 dolarů.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 23. 5. 2009 16:19

Na eBay jsem ještě nic nekoupil a na Amazonu (1x nákup) taky inzerují jiní prodejci, takže nevím co je důvěryhodné. Zahraniční cena je tradičně nižší než v ČR (4590 Kč), takže se zdá OK.
oneill_sx1
Recenzent fóra

Odeslat příspěvekod Figut 24. 5. 2009 12:26

Do teď jsem byl zastáncem sluchátek tohoto výrobce, ale už jsem podruhé nabyl dojmu nedostačující zvukomalebnosti a proto jsem se rozhodl jim dát konečné sbohem. Nevím, jestli se budu ještě zabývat IEMs, jelikož mi přestal vyhovovat způsob usazování včetně velmi omezeného sluchového vnímání okolí. Možná zkusím nějaké klasické na uši, možná se vrátím dokonce k PX100(KPP ne). Zakoupil jsem nějaké YUIN PK2, jež by mohly dorazit v horizontu následujícího týdne.
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod palinoch 24. 5. 2009 12:34

Figut píše:Do teď jsem byl zastáncem sluchátek tohoto výrobce, ale už jsem podruhé nabyl dojmu nedostačující zvukomalebnosti a proto jsem se rozhodl jim dát konečné sbohem. Nevím, jestli se budu ještě zabývat IEMs, jelikož mi přestal vyhovovat způsob usazování včetně velmi omezeného sluchového vnímání okolí. Možná zkusím nějaké klasické na uši, možná se vrátím dokonce k PX100(KPP ne). Zakoupil jsem nějaké YUIN PK2, jež by mohly dorazit v horizontu následujícího týdne.
Jestli si (a také mně) někdo bude chtít udělat radost, mám jedny ER-4P, jež by mohly být v kombinaci s oblíbeným mp4 playerem Cowon D2, který je také v mém držení. SZ, prosím.

no po pravde som rad, ze si zmenil pohlad posluchu "absolutnej" vernosti a obracas sa smerom k posluchu zabavnosti.
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peo.c 24. 5. 2009 12:49

Figut sa nam bud uplne zblaznil , alebo konecne dostal rozum , len neviem ktora alternativa plati :hm
Plus , si mohol sa rozhodnut ze predavas ER4P o tyzden skorej :!:
FLAC>Sansa Clip v2(8GB black)>SPC(stevenkelby recable)>LiveWires T1 (UM remold)
---------------------------------------------------------------------------------
Gone:EP830>PFE112>IE8>HD650>TF10
O2>X-Fi>A829>Zero>H120
peo.c
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Morlith 24. 5. 2009 13:30

skor mam pocit ze ti bude chybat prave ta izolovanost
Morlith
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kerikus 24. 5. 2009 16:18

Tak jsi si měl nechat ty MS-1. To by bylo podle mě nejlepší řešení. Pochybuji, že ti ty pecky zahrajou líp.
Kerikus
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka