oki, tak konretne, mal som viacero sluchatok, ale vyraznu zmenu v zvuku som pocul iba pri koss pro3aa, nechal som si ichc totizto doviezt z usa, kde boli za par supov, co ma zlakalo, cize som ich predtym nemal moznost pocut, no a musim povedat, ze po rozbaleni ma velmi sklamali, v tej dobe som uz mal sony mdr90lp, co boli sice spunty, ale hrali pocutelne lepsie...proste tie kossy som na hudbu nedokazal pouzivat...
po nejakej dobe ked som na kossoch vacsinou pozeral filmy, alebo hral na kompe, tak sa rozohrali a vysvihli sa vo zvuku az nad tie sonycka, trvalo to sice asi mesiac obcasneho pouzivania, ale ziskali zabavny pre mna velmi dobre pocuvatelny zvuk

...vtedy
naopak pri uz spominanych sony, alebo sucasne pouzivanych UE som si nevsimol, ze by sa nejako rozohravali a ked tak len minimalne, pri denno dennom pouzivani nepostrehnutelne a pri UE by som povedal, ze skor islo o zvyk ako o nejake zmeny vo zvuku...
(samozrejme boli aj nejake dalsie starsie sluchatka, ale v tych casoch ako som ich vlastnil som ich este takto nestudoval

)