Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Kocmeister píše:Taky mě ty reakce mrzí, při poslechu bych čekal zvukovou nirvánu. Ten člověk má za sebou Fi10. Nečekám že by 6-ti měniče byly horší,
couman píše:pozri na head-fi je trochu ine obsadenie ako tu. Keby si sa mal riadit vsetkym co ludia na tom fore dokazali vypotit, tak by si inak pochodil. Mozno tu nie sme az taka audiofilna zostava ako na head-fi, ale myslim si, ze konkretne v tomto pripade je cela marketingova strategia zalozena na tom pocte menicov. Vies, ked mas konkurenciu, ktora ma velmi dobre referencie a klientelu, ako UE, livewires, alebo ine, tak musis skratka niecim uputat, aby sa ludia zacali zaujimat o tvoje vyrobky...no a v tomto pripade to islo na 6 menicov, ano urcite tieto sluchatka hraju velmi dobre, mozno az skvele, ale ide o to, ze ci je pouzitie prave dvoch menicov pre kazde pasmo natolko citelna zmena a zlepsenie voci konkurencii. Jedna vec, ktoru si mozes na head-fi vsimnut je aj to, ze akonahle pride nieco nove, tak sa najde milion ludi, ktori vychvalia a zaroven zatratia vsetko co poculi predtym...
Co sa tyka majitela firmy, tak ano, asi to bude profik, ale to, ze zalozil UE este nemusi znamenat, ze vsetky produkty osobne vyvijal, tiez v dnesnej dobe bohuzial nejde len o to, ze kto ma ake skusenosti pri vyrobe, ale skor o technologie, ktore sa pouzivaju, no a tie ma UE vsetky patentovane...![]()
neber to skratka tak, ze ich tu niekto zatracuje, ale napriklad osobne som voci nim trochu skepticky![]()
customy tu asi nema nikto, ale napriklad tak isto ako ty o jednych uvazujem, aj ked ja pojdem asi do ue11
Ovo píše:Mně to připadá jako běžný marketing... Má tam model za 800, 1000 a 1100 + doprava tam a zpět + odlitek od doktora za cca 100. Ty rozdíly v ceně jsou schválně malé, tak si každý stejně koupí ten nejvyšší model, recenze budou taky jen na ten nejvyšší a ty dva budou demokratická vata.
Nejsem odborník na sluchátka, ale výhoda zdvojených driverů mi doposud uniká, kromě výhody marketingové.
Za snobismus to nepovažuji, jsou jiné věci za 1200 dolarů, které jsou mnohem lépe vidět.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků