Ahoj,
čím větší obnos začnete investovat do sluchátek, tím větší je riziko, že trefíte vedle. I přesto, že pročtete všechna možná fóra a recenze, může k tomu odjít.
Proto jsem založil téma, kam si vy uživatelé můžete sdělit, kam zajít na poslech a rozhodnutí o těch správných sluchátkách.
Zmiňte místo určení, možné modely k poslechu, možnosti (vlastní nahrávka apod.), obsluha.
Moc oběhaného nemám, ale přidám:
Electroworld - Ústí nad Labem: po rekonstrukci mají k poslechu jen Sennheiser: HD485, HD515, PX100, PMX60, HD212. Napojeny na stanici s přednastavenou hudbou, bohužel, nezkoušel jsem vyžádat svůj zdroj. Obsluha je tupá, o sluchátkách toho moc nevěděla. Doporučil mi špunty CX300, ale ani nevěděl proč.
Electroworld - Plzeň: pamatuji si Sennheiser HD205, HD485,HD212, Porta Pro, PX100. Napojit šel svůj vlastní přehrávač. Na porty a PX100 byla speciální bezúčelná stanice k pouštění přednastavených songů.
Jinak známé sluchátkové studio sluchatka.net končí (stěhuje se z Prahe), ale možnost poslechu v Gothic v Brně je možná (headphones.cz)
Budu rád, když doplníte své zkušenosti s obchody, kde lze poslechnout.
Díky a hodně štěstí při nákupu!