Takze prispejem aj ja, vcera som bol v BA s cielom, najst nejaky obchod kde sa daju vypocut nejake dobre sluchadla..
Nieco som aj nasiel, no vacsinou vsade sklamany z vyberu (Muziker) alebo z nemoznosti pouzit vlastny zdroj (ElectroWorld), alebo z nemoznosti vobec odskusat (NAY) atd...
Milo ma prekvapil akurat Apple shop v Avione, kde sice nemali to co by som chcel (AKG 514 alebo K 450 - to som ale aj cakal ze nenajdem), ale mohol som si v pohode vypocut jedny Kossy (neviem presne typ, velke, cierne, DJske, cca 50€) a dvoje znacky Bose, tiez som si nezapamatal ktore to presne boli ale jedny take mensie boli za 179€ a druhe take vacsie, neviem kolko stali.. Boli napojene na iPod, ale na otazku ci mozem pouzit vlastny zdroj som dostal odpoved "jasne, samozrejme" ... thak som napojil svoj Cowon D2 a hned to hralo lepsie

.. takze tak, moc som toho nepostihal, ale ti co ste/budete v BA a budete chciet pocuvat, tak v NAY urcite nie, v Muzikeri akurat AKG K 99 (podla mna hrali dost biedne), v ElectroWorlde iba tych ich 10 prednastavenych piesni na nejakych Koss HD 4XX.. a tak

.. prajem viac stastia pri hladani toho praveho shopu