vybiram si spunty k Iphonu 2g.
Doted jsem "pouzival" spunty od Koss za cca 500 (ne Plugy, ty se mi kdysi davno rozbily a deptalo me jejich nasazovani). Ale moc jsem neposlouchal pze me to nebavilo jak to nebasuje.
Mel jsem moznost vyzkouset lepsi sluchatka, kamarad ma Senn cx 95, ktere mi prisli perfektni, ale po tom, co jsem si vylepsil audiosystem v aute, tak nic moc. (Dal jsem tam lepsi radio a Hertz dcx 690 a zvuk sel o 1000 % nahoru, hlavne ty basy, ktery clovek nejenom slysi, ale i citi, takovej zivej zvuk)
Jendou mi kamaradka pustila Lil Johna - throw it up na prehravaci Iriver (EQ - UBass) a sluchatka sporta pro.. to bylo hodne dobry, ze tam byly i ty mezi basy, ze me to uplne obklopilo, uplne mi behal mraz po zadech..
CO POSLOUCHAM
Ke stylu co posloucham.. Driv rock..ale ted spis hip hop hlavne kuli basum, ze clovek tu muziku muze citit, to me fakt bavi.. ale nechci zase neco totalne prebasovanyho, protoze cas od casu mam naladu na neco zivejsiho od linkin park, offspringy nebo fat boye po system of a down a oldies (takovety oldschoolovky, jako self - stay home, ghost busters..proste pro srandu) a casto pak posloucham soundtracky od animaku (sheryl crow - real gone, shrek apod..)
takze od vseho neco, ale hlavne bych si tam chtel uzit ten hip hop..
CO JSEM ZVAZOVAL
Procital jsem tu diskuzi co komu doporucujete a driv sem nechapal jak nekdo muze koupit sluchatka za 1000..ted bych se asi rozhod pro Senny CX 300, kdybych je kupoval v CR..
ale poletim do USA, takze zvazuju koupit si spunty tam..tam bych rozsiril rozpocet cca na 3000 kc ( jen kvuli tomu pocitu ze fakt usetrim oproti CR, i kdyz nebudu mit zaruku)
jsem trochu nervozni ze zaruky, pze jakmile by se sluchatkama neco stalo, tak by to byly penize v pr*..
- takze bych chtel aby byly pevny, bytelny (nebo da se nekde v CR opravit sluchatka i bez zaruky ? Jak casto se podelaj drazsi sluchatka ? Kolik muze oprava stat ? )
- hodilo by se kdyz budou izolovat, pze budu jezdit po praze v MHD
nebo existujou naky krome kossu ktery maj zaruku i tady v CR, kdyz je koupim v USA ? asi ne..
mate nekdo negativni zkusenosti s nakupem v zahranici ?
Dival jsem se co by slo..
Ultimate ears super fi.5 EB ... 140 USD
Ultimate ears super fi.5 (bez EB)... 150 USD (jina konstrukce, vypada tak jako klasictejs)
Etymotic hf 5 ... 140 usd
Etymotic ER-6i ... 80 usd
Cet jsem tu hodne i o nakejch phonak, ale ty v USA vubec nemaj..
tak co byste mi poradili ?
dik za rady;)
EDIT: specha to.. odlitam za par dni..

Jinak jsem trochu nervozni co budou delat ty sluchatka UE s nizsi impedanci na iphonu ? kdyz ma udajne 32 ohm..