[recenze] Sennheiser IE 8

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Igor132 28. 6. 2010 09:05

zdar compli by som neriesil,zvuk iba zahuhlaju,ja pouzivam silikonove nastavce s jays q jays,ide to tam nasadit s mensimi problemami ale ked sa to podary tak je to urcite lepsie ako s povodnymi silikonmi,ja ked som si objednaval ie8 tak aj s compli t400 a comli stoja v zasuvke doteraz(uz je tomu vyse pol-roka)
Igor132
Junior

Odeslat příspěvekod Carabei 28. 6. 2010 09:16

comply trochu zlepší prostor, celkově je hudba taková živější, reálnější, bohužel zároveň se zmíněnou zahuhlaností a navíc je charakter zvuku o hodně citlivější na pozici sluchátka v uchu. stačí i trochu otevřít pusu a najednou to hraje prostě divně:-)
source: Cowon D2, Macbook Pro Retina, iPhone 5, Fiio X3
phones: q-JAYS, c-JAYS, Apple IEM, Sennheiser IE8, Sennheiser HD-25, Etymotic HF5
Carabei
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod pHp 28. 6. 2010 10:34

...zkrátka každému sedí jinak, protože má každý jiné ucho. Za vyzkoušení rozhodně stojí (oceňují hlavně muzikanti).
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pimlic 29. 6. 2010 00:13

Oki, snad to zas taková hrůza nebude. Já mám asi divný uši. Problém je v tom, že si špunty nasadím, ale po čase to nějak přestane izolovat nebo co. Jak kdyby mi to uši roztáhlo. No a pak ať nasazuji, jak chci, sluchátka nedrží. Když chvíli počkám s vytaženými sluchátky a pak je nacpu do uši, tak zase pohoda. Větší nástavce jsou zase moc velké. Tak už jen doufám, že to Comply nějak vyřeší. Nejhorší je, když něco se zalíbením poslouchám a v tom (při tichých pasážích) zařve ženská následující zastávku.
pimlic
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ssamoo 30. 6. 2010 19:28

Comply su perfektne ;) Odporucam..
BlitzWolf BW-ES1 mod_KZ ZS6_KZ ATE_KZ ATEs_SHURE SE535_Westone UM PRO 30
iPhone X_Samsung Galaxy Note 8
MacBook Pro 13 Retina Touch Bar
Custom PC_X370_Ryzen R7 1700_GeF1080_NVMe SSD_NZXT S340
ssamoo
Junior

Odeslat příspěvekod BassXXX 30. 6. 2010 23:01

hod me pls odkaz na ty comply v cz shopu
Mám odvahu mýlit se ve stovce drobností, vždyt co mužu zkazit, ale v určitých věcech sem si jistý... :-)
BassXXX
Junior

Odeslat příspěvekod The Wolverine 1. 7. 2010 20:35

Tady je. Dívej se po T-400.
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod BassXXX 3. 7. 2010 16:25

The Wolverine píše:Tady je. Dívej se po T-400.

Diky za odkaz. Nevite jak je to s velikosti. Kdyz pouzivam ty stredni olivy tak mam koupit Comply Foam Tips T-400 nebo Comply Foam Tips T-400 large
Mám odvahu mýlit se ve stovce drobností, vždyt co mužu zkazit, ale v určitých věcech sem si jistý... :-)
BassXXX
Junior

Odeslat příspěvekod ssamoo 3. 7. 2010 21:21

Klasicke su asi 4mm vysoke, large su dvojnasobne vacsie..to znamena, ze si kupuj tie standardne..
BlitzWolf BW-ES1 mod_KZ ZS6_KZ ATE_KZ ATEs_SHURE SE535_Westone UM PRO 30
iPhone X_Samsung Galaxy Note 8
MacBook Pro 13 Retina Touch Bar
Custom PC_X370_Ryzen R7 1700_GeF1080_NVMe SSD_NZXT S340
ssamoo
Junior

Odeslat příspěvekod SaBeRs 4. 8. 2010 00:21

Sennheiser IE 8i je headset pre iphone (mic,volume+-,next,previous,pause,...) Vyzerá to super ale nikde na internete sa o tom nepíše a ani obchod som nenašiel preto ma zaujíma či je to taká novinka, že to nikde nieje alebo sa to už nepredáva ? :D mám iphone 3GS a fakt sa mi to ovládanie hodí a verím že to bude kvalitka . http://www.sennheiser.com/sennheiser/ho ... Open&row=3
SaBeRs
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pHp 4. 8. 2010 09:44

Jo, to je ten virtuální svět! :)

IE 8i je chystaná novinka. Představí se na IFA v září. Cena nebude zrovna sympatická.
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SaBeRs 4. 8. 2010 11:27

Ale napadlo ma že ked si kúpim IE8 a dá sa menit kábel tak potom kúpim akože náhradný kábel pre IE8i a tam už to ovládanie bude nie ? :D hhhádam bude možnosť kúpiť náhradný aj na ten headset :D hh
SaBeRs
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sattero 4. 8. 2010 11:31

Jo, bude to tak... Jen škoda, že to nevydali dříve, protože sem si fakt před možná třemi týdny měnil poškozený kabel a kupoval mikrofon (prodlužku) k iPhonu...
Sattero
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod BassXXX 4. 8. 2010 13:43

Sennheiser si za ten kablik necha pekne zaplatit ja tipuju neco pres 2OOO Kč :roll:
BassXXX
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka