Přišla změna. A to velká, nepochopitelná a děsivá. K horšímu? Nejdřív jsem myslel že ano! Ale po delším poslechu, jsem byl vlastně mile překvapen. O co jde? To je na dlouhé vypr... čtení.
Jak jsem tu brečel, že mi nehraje jedno sluchátko a vyřešil to tim utopením nátrubku v lihu, za dva dny se to opakovalo. Tak jsem to nechal v lihu déle, asi půl hodiny. Až jsem to vysušil,
(jo, doporučení pro další aktivisty, po několika minutovém vyklepávání lihu skrze mřížku a dalším několikaminutovém profukování, líh opravdu nevyprchá a věřte
že není příjemné ani bezpečné, když se vám líh, nebo jiné rozpouštědlo dostane do ucha.) že mi teď to pravé sluchátko hraje hlasitěji než to levé, u kterého jsem nepozoroval problém. Takže jsem vykoupal i levé

A teď! Po pečlivém vysušení a asi dvouhodinovém hraní na prázdno, jsem je nasadil do uší a
přišel šok!Hlasitost musela rapidně dolů, ale hlavně a co mě vadilo, já byl bez basu! Sakra, tak ostrý výšky, ale ty detaily!! V některých skladbách jsem slyšel praskání (jakoby praskání z LP, ne chrčení ala malé bitrate nebo strhaný měnič), o kterém jsem předtím nevěděl (u některých skladeb, někde je to znát dost). Taky jsem odhalil spoustu utajených chyb v různých skladbách (jedná se o elektronickou hudbu) A u metalu všecko mnohem oddělenější, živější. Ale furt bez basu. Donutilo mě to zakroutit s basscontrol.
Jsem někde mezi druhým a třetím stupínkem a tím jsem se dostal na úroveň, kterou jsem poslouchal dříve s nastavením na doraz u prvního. Krom toho, že mám zářivě křišťálové výšky, výraznější podání prostoru a odhaluji více detailů v podobě nádechů, praskání, nedostatků nahrávek.Nenapadá mne vysvětlení jiné než toto. Kdysi dávno jsem někde na netu zahlídl obrázek průřezu IE8. Za mřížkou byla, pokud si to nepletu s jinými sluchátky, jakási pěna. Tak předpokládám, že jsem ji tou svou lihovou lázní rozleptal. Je to možné?
Hodně mne zajímají vaše názory, jakékoliv

Já jsem teď z IE8 nadšený, jako bych nasunul do uší uplně nová, nepoznaná sluchátka. Mile překvapen.
Zvukomol, elektrožrout, čilautář a spontánní kreativec, jenž procit ve stadiu repetativ.
iPod classic 160GB (rockboxed).
└> Sennheiser IE8 + Denon AH C551
+ ZoomH4n - mrštný lapač kmitů
Canon 1100D + Canon EFS 17-85mm
Huawei P8