Sluchátka s mikrofonem

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod HoneyBuney 30. 7. 2009 21:00

Tak všem děkuju moc za rady a doufám, že se koupě vydaří. Ještě jednou děkuji a mějte se.
HoneyBuney
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bubaak 30. 7. 2009 21:00

pak rekni jak si spokojena
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod HoneyBuney 30. 7. 2009 21:26

No, nevím jestli to tady někoho bude zajímat :). Kdyžtak se pokusím o report.
HoneyBuney
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bubaak 30. 7. 2009 21:44

jasný že bude 8-D
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod eraser_svk 30. 7. 2009 22:09

Ako tu už páni spomínali, HD 555 na integrovanej zvukovke sa skutočne nemusíš báť... Sú to jedny (ak nie vôbec) najlepšie vybuditeľné slúchadlá vo svojej kategórii... samozrejme, kvalitnejšiu zvukovku bude poznať, ale pokiaľ si niečo také nemala možnosť počuť, ani nebudeš vedieť čo Ti na zvuku chýba / vadí...

A ako bonus - možnosť slúchadlá moddnuť a posunúť sa zvukovo citeľne ďalej viewtopic.php?f=1712&t=1064020

// jo a nezabudni reportovať ;-)
HP Pavilion dv7-6110 > foobar2000 > EMU 0202USB > BVaudio Headamp >
---Sennheiser HD 600 (na doma, main monitoring)
---Audio-Technica ATH-50M (na cesty, check-monitoring)
-- Sennheiser HD 555 + reflector mod (pomaly hľadajú kupcu :)
eraser_svk
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Bína 31. 7. 2009 10:36

S interní zvukovkou se neboj, já je obas taky používám s integrovaným realtekem.:)
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod HoneyBuney 7. 8. 2009 14:36

Tak jsem vyzkoušela a můžu dát dojmy z první ruky. Je tady někdo koho to zajímá, nebo tenhlo téma už zapadlo?
HoneyBuney
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod EKKAR 7. 8. 2009 14:37

Jsme všichni jedno ucho.
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod bubaak 7. 8. 2009 14:52

a stále jen čekáme a nemůžem spát :roll: tak povidej :mrgreen:
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod HoneyBuney 7. 8. 2009 15:03

Tak to je fajn, ale bohužel mého naprosto irelevantního amatérského dotazu navíc protkaného dotazy se dočkáte až večer, protože mám ještě něco na práci. Takže strpení a uvidíme se večer.
HoneyBuney
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bubaak 7. 8. 2009 15:05

večer se jde do hospody :( další bezesna noc
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod thePrayer 7. 8. 2009 15:15

Integrovaná zvukovka neni zas takový peklo, záleží teda na kodeku, mám nákej conexant nebo co, byl jsem na ní se Senny 555 dva dny a přežít se to dalo dobře..rozdíl tam byl sice slyšitelnej, hlavně v detajlech a prostoru a čistotě ale celkem v pohodě poslech.
thePrayer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod HoneyBuney 7. 8. 2009 17:59

Takže moje rostomilé review:

Nadšeně jsem je rozbalila a zapojila od konektoru kde jsem měla i poslední sluchátka. A dost jsem se zhrozila. Zvuk dost příšerný. Pak jsem je skusmo připojila k věži a zvuk byl super. Následně jsem je připojila k mobilu a zvuk byl taky úplně užasný. A tak si řikám, tady něco nehraje. Připojila jsem sluchátko přes reproduktory (což jak jsem se dozvěděla stojí zaprd) a opět zvuk byl úžasný. Tak jsem na desce vytáhla repráčky a přepojila sluchátka a tradá: všechno běželo skvěle. nevím čím to je, že jedna zdířka vůbec nejde i jiná ano. Po chvíli skoušení jsem nakonec usoudila, že je jedno jestli jsou sluchátka zapojené přímo k základovce nebo přes reproduktory (co myslíte vy?) a začala testovat hudbu a filmy. A konečně ke zvuku: Naprostá spokojenos (díky!)! U hudby není mezi sluchátky a reproduktory žádný zásadní rozdíl jenom ty repráčky se zdají takové přirozenější a možná trošku živější. Co do filmů (což byla priorita) sluchátka i na intergované zvukovce předvádí skvělý výkon a měla jsem pocit skoro jako z kina (testováno na Watchmenech a Matrixu a dalších, všechno v nejvyšší kvalitě). Rozmanitější detaily a lepší prostorový zvuk než u reproduktorů (jenom Rocknrolla byla o dost lepší na reproduktorech, což nechápu protože samotná úvodní písnička ze soundtracku zní ve sluchátkách skvěle zato ve filmu je úplně mdlá) jinak dost podobné (jen se u sluchátek neotřásá podlaha). Čili spokojenost i bez zvukovky, ale na tu už se taky těším.

Takže ještě jednou díky za doporučení a mějte se.
HoneyBuney
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod thePrayer 7. 8. 2009 18:10

Pěkný dojmy, mám pár dotazů - udělala sis mod na 595? :)

Jinak sluchátka přes repra - no nevím jaká máš repra.(moje bedny to nemaj) :D

Co máš za repra? Když neni rozdíl mezi reprama a HD 555 tak to musíš mít hodně dobrý monitory :D

Jinak s filmama souhlasim, výbornej zvuk a prostor (i když radši mam filmy na 5.1 ale to zase třeba ve dvě ráno neni možnost kvůli nočnímu klidu a potichu prostorova repra jsou na houby) :D
thePrayer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod HoneyBuney 7. 8. 2009 18:39

No repra vedou vždycky vzhledem k tomu, že kdybych je pustila nahlas tak klidně vysklim okna, ale to si jaksi nemůžu dovolit. Mod na 595 jsem nestihla, ale chystám se. Zkrátka na hudbu jsou pořád lepší reproduktory ale na film je to fakt téměř dokonalé (mohli by být ještě trošku hlasitější).
¨
Mimochodem, monitory mám slušný. Teda alespoň ten jeden z nich.
HoneyBuney
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka