Ahoj tak ady jsou me postrehy co se tyce
Sennheiser IE6.
Nejdrive ty pozitivni. Sluchatka z estetickeho hlediska vypadaji velmi zajimave, jsou trochu mohutnejsi, ale nicemu to nevadi. Usazeni do ucha je snadne, krasne izoluji avsak nejsou v uchu skoro citit, za chvili o nich ani nevite. Kabel je vcelku dobry, je ale dost poddajny a krouti se, to mne ale neva.
Co se tyce hudebni produkce, tak senny maji precizni stredy, to si myslim ze je jejich hlavni prednost. Vysky jsou take na velmi dobre urovni. Diky tomu zahraji velmi kvalitne kazdy zanr. Vse je ciste, nastroje jsou citelne a nesplivaji do sebe. Nejvice problematicke jsou na sluchatkach basy. Otazka je na co je ucho posluchace zvykle. Nevim jak pocit z reprodukce popsat, ale basa zni jako basa a bici jako bici. Zkousel jsem ruzne nastavce, protoze se tvrdi e basy jsou umerne velikosti nastavce, ale rozdil jsem neslysel. Ten kdo citi pozitek z toho kdyz jsou basy hutne, tak bude zklamam. Jelikoz jsem na ty basy, avsak ne na trapne duneni, mozna i proto ze jsem bubenik, tak o koupi techto sluchatek jeste popremyslim. Mam mit na zkousku jeste d-jays, tak potom uvididime. Je to sice cenovy skok dolu, ale prave proto me to zajima.
Shrnuti - IE6 jsou podle me univeralni sluchatka pro univerzalniho posluchace. Vse zni vyvazene, ciste a kompatkne, avsak s poddajnymi basy. Ten kdo je zvykly na metal, numetal, speed, rap a proste na veskere zanry kde je vedouci basova linka, tak at si je radeji nejdrive vyzkousi protoze mu jako me nemusi moc vyhovovat.
Vse jsem zkousel na Creative Zen X-fi, vetsinou bez ekvalizeru a bez pridanych basu. Dnes jeste jdu do zkusebny to poslechnout na kvalitnejsim prehravici, ale myslim si ze se muj nazor nezmeni.
Je to moje prvni recenze, tak bude shovivavi
rmtem
PS.: Sluchatka poslu zitra