Poprosil by som o radu pri kupe sluchadiel. Som uplny laik tak ma za pripadne nezrovnalosti neukrizujte
Hladam uz asi tyzden nejake vhodne sluchadla k novemu mp3 prehravacu Creative ZEN X-Fi 8GB. Naroky na sluchadla mam aby boli uzavrete respektive mozu byt aj pouzavrete aj ked tomu terminu som az tak dobre nepochopil, proste aby co najmenej prenikal von zvuk pri praci a naopak aby som napriklad vo vlaku aj nieco pocul

cena tak od 2000 do 3000 sk, znacka AKG, creative alebo Sennheiser. Pacia sa mi na sluchadlach ked maju vyssie basy. Pripajat ich budem len k mp3 prehravacu a k pc bez zosika. Pocuvat sa bude hudba a filmy tak v pomere 50:50...
Po tyzdnovom hladani a prezerani forach som natrafil na creative aurvana live, zdaju sa mi dobre za cenu 2500 navyse sa mi paci ich dizajn a je to ta ista znacka ako moj mp3

a dalej som natrafil na Sennheiser HD 465 a z AKG sa mi celkom pozdavali AKG 271 MKII, K171 MKII a K240 tieto su uz trochu drahsie ale zase ak by stali nejake z nich zato opoti tym creative tak by som bol ochotny priplatit... este sa mi pozdavali akg 530 ltd ale zevraj su velmi velke a ja ma dost malu hlavu...
Takze poprosil by som hlavne majitelov creative aurvana live o kazdy postreh ohladne tych sluchadiel a vseobecne za kady radu vopred dakujem.