Zdar, věnuju se progamingu už docela dost dlouho a hraju spoustu her(CS:S,1.6,L4D,LFS,COD4...)
A poměrně dlouhou dobu sem si hledal nové sluchátka na hry...
Jelikož už sem si nevěděl rady a nemohl sem nikde najít sluchátka čistě na hry(vyjma Logitechu-3x fuj a Creativu 4x fuj

), tak sem už chtěl investovat do nějakých Sennheiserů.Nakonec sem objevil firmu SteelSeries a důkladně sem prouzkoumal jejich portofilio.Jelikož jejich výrobky používá spoustu multi-klanů(ESUBA...) tak sem se zkontaktoval s pár hráči jež hrají s produkty SteelSeries.Až na jednoho všichni potvrdily že by své zboží v životě nevyměnily.To mě jen utvrdilo v tom že mé příští sluchátka budou právě od nich.Postupně výběr padl mezi model Siberia(který mám právě na hlavě) a 5HV2.Rozhodl nedostatek financí a za 1550kč sem si objednal Siberii.Těšil sem se jako malej Jarda a měl sem proč.Hned první den mi ukázali co je to slovo komfort a pohodlnost(Velké naušníky-schovají celé ucho,pohodlné molitany).Nicméně zvuk nezůstává vůbec pozadu(polouzavřená konstrukce), celé dynamické spektrum je vyrovnané(basy trošku hutnější) výšky tak akorát, středy nevyčnivajcí- neurazí.Když si k tomu přidám velice dlouhý kabel pro pohodlné používání(2,5m) a ovládání hlasitosti přímo u ruky spolu s mikrofonem.Vychází mi z toho produkt, který za mé peníze opravdu stál a nelitoval sem ani chvilku, spíš si jej nemohu vynachválit...
Takže pokud hledáš produkt čistě na hry( na hudbu to moc není, na filmy neurazí) neváhej a zkus Siberii anebo 5HV2(od hráčů sou na ní ještě lepší reference než na Siberii)
Snad ti to trochu pomůže ve výběru.
EDIT// nejvíce hraju CS:S jako ty, a zvuky odkud kde chodí sou slyšet perfektně...
.